Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple AirPods Pro 2 та HomePod 2: що відомо про майбутні новинки?

Apple AirPods Pro 2 та HomePod 2: що відомо про майбутні новинки?

Привіт, ЯбкоДрузі! Весняний захід та літня презентація Apple на WWDC потішили нас крутими анонсами, новими версіями операційних систем, а також дивовижними новинками, як от MacBook Air M2 та MacBook Pro 13 2022. Та попереду на нас чекає ще багато цікавих релізів від творців з Купертіно, які ми побачимо вже цієї осені на черговому Apple Event.

Аналітики та критики прогнозують, що цього року вийдуть оновлені навушники AirPods Pro 2, що отримають низку покращень, як зовні, так і всередині. Чутки про друге покоління Епл ЕйрПодс ходили ще у 2020 році, але тоді розробники представили нам AirPods 3. А перше покоління AirPods Pro і досі на піку популярності серед користувачів, систематично отримує актуальні оновлення системи та просторового звуку.

Якщо робити короткий огляд AirPods Pro 2 на основі передбачень та спостережень аналітиків й інсайдерів, то можна виділити кілька основних фішок, якими можуть наділити нові безпровідні навушники Apple:

  • Удосконалений чіп Apple Н1.
  • Порт USB Type-C для зарядки навушників.
  • Підтримка аудіо без втрати якості.
  • Адаптивне шумопоглинання.
  • Додаткові динаміки в кейсі.

Щодо дизайну майбутньої новинки, то інсайдери розглядають два варіанти: AirPods Pro 2 без ніжки або нові Епл АірПодс 2 у звичному дизайні першого покоління. Якщо дизайнери Apple наважаться на кардинальну зміну стилю, то друге покоління буде схожим на популярних конкурентів — Galaxy Buds і Pixel Buds.


Apple AirPods Pro 2 та HomePod 2: що відомо про майбутні новинки?


А для поціновувачів смарт-акустики інсайдери також мають новини. Як зазначають джерела близькі до компанії Apple — команда на шляху розробки нового покоління HomePod 2. Реліз повнорозмірного варіанту фірмової колонки можна очікувати водночас з iPhone 14 вже цієї осені. А чим цікавим зможе похизуватись новинка?

Аналітики та інсайдери, у тому числі й Марк Гурман з Bloomberg, зазначають, що новий Apple HomePod 2 отримає:

  • Потужний фірмовий чіп S8, як на Apple Watch.
  • Швидка й удосконалена робота Siri.
  • Мультитач дисплей з підтримкою жестів.
  • Стабільне підключення до мережі Wi-Fi.
  • Оригінальний дизайн у фірмовому стилі.

Загалом, можна сказати, що майбутня новинка отримає значні покращення у порівнянні з першим поколінням, яке компанія зняла з виробництва на користь HomePod mini.