Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий Apple Mac Mini з M1X вже восени?

Новий Apple Mac Mini з M1X вже восени?

Марк Гурман — відомий інсайдер та журналіст, що працює з американським виданням Bloomberg поділився черговими подробицями, щодо майбутніх продуктів від компанії Apple. Осінній івент компанії вже незабаром, тому в мережі інсайдери та аналітики діляться ще більшою кількістю новин, пліток та припущень. Одним з довгоочікуваних гаджетів, які можуть бути представлені в ході презентації, може стати нове покоління Mac Mini на основі фірмового ультрапотужного процесора Apple M1X.

Якщо все піде за планом — нове покоління компактних комп'ютерів представлять на одному з осінніх заходів. Основні особливості нової моделі — фірмовий чіп, вісім продуктивних та два енергоефективних ядра. Цілком можливо, що SoC працюватиме у симбіозі з оперативною пам'яттю обсягом близько 64GB, що подарує користувачам абсолютно новий рівень продуктивності. Також у комп'ютерах лінійки Mac Mini збережеться широке різноманіття портів:

  • Магнітний MagSafe-роз'єм живлення.
  • Порт HDMI
  • Роз'єм Gigabit Ethernet.
  • Два порти USB Type-A.
  • Чотири роз'єми Thunderbolt 3.


Новий Apple Mac Mini з M1X вже восени?


Якщо звернути увагу на рендери зовнішнього вигляду — можна помітити зменшені габарити корпусу, верхню панель з органічного скла та бокові грані з алюмінію. Яка вартість пристрою — поки не відомо, адже ще немає повноцінної інформації про начинку та особливості дизайну корпусу.

Нагадаємо, що трохи раніше Марк Гурман поділився інформацією про плани корпорації з Купертіно. У своїх публікаціях інсайдер натякав, що цієї осені нам варто очікувати на iPhone 13, смарт-годинники Apple Watch Series 7, безпровідні навушники AirPods 3, планшети iPad mini, а також нові MacBook Pro.