Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як зробити знімок сенсорної панелі Touch Bar на Mac?

Як зробити знімок сенсорної панелі Touch Bar на Mac?

Більшість користувачів Mac знають, як робити стандартні знімки екрана на своєму Mac, але не багато власників MacBook Pro знають, як робити знімки екрана сенсорної панелі, яка на деяких моделях проходить вздовж верхньої частини клавіатури.

Навіщо може знадобитися знімок екрана сенсорної панелі Mac? Можливо, ви налаштували його макет за допомогою "Системні налаштування" -> "Клавіатура" -> "Налаштування сенсорної панелі"… і хочете поділитися зручним розташуванням іконок з одним або використовувати той же макет на іншому Mac. У будь-якому випадку скріншот Touch Bar можна зробити максимально швидко та зручно.

Поєднання клавіш для створення знімка екрана Touch Bar тісно пов'язане з іншими клавішами для створення стандартних знімків екрана. Просто натисніть Command-Shift-6, і зображення поточного стану сенсорної панелі буде збережено на робочому столі.

як зробити скріншот Touch Bar Mac

Майте на увазі, що скріншот може виглядати надзвичайно тонким і широким, але це тому, що роздільна здатність сенсорної панелі становить 2170x60 пікселів. Якщо ви хочете, ви завжди можете обрізати його за допомогою інструментів редагування зображень у програмі Preview.

Джерело: MacRumors

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ