Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Топ-5 подарунків на День Святого Валентина

Топ-5 подарунків на День Святого Валентина

День Святого Валентина — день ніжних почуттів, закоханих пар та плюшевих ведмедиків.Проте, в очікуванні цього чудового свята, напевно, кожен з нас починає метушитися і хвилюватися: як здивувати кохану людину небанальним і, головне, корисним подарунком, стовідсотково закарбувавши свято у пам’яті половинки.

Команда Ябко вирішила допомогти вам із вибором,визначивши ТОП-5 подарунків для Нього та для Неї, котрі обов’язково створять незабутні враження і припадуть до душі будь-кому.


Подарунки для Неї

1. Ваша кохана обожнює робити яскраві знімки? Їй подобається унікальний витончений дизайн гаджетів та комфорт у користуванні? Здивуйте її новим iPhone 12 Pro! Компактний компаньйон припаде до душі і стане невід’ємним помічником половинки.
Натисни iPhone 12 Pro і встигни придбати цей подарунок вже зараз

2. Якщо ваша дівчина/дружина любить бути у центрі уваги, завжди слідкує за трендами і не боїться експериментів, барвиста лінійка iPhone 12 — найкращий вибір для впевненої жінки!

Поспішай ознайомитися з яскравими телефонами та обери найкрутіший колір саме для своєї половинки!
Переглянути телефони можна — тут iPhone 12

Топ-5 подарунків на День Святого Валентина

3. Ділова, серйозна та впевнена жінка, котра працює навіть на романтичному побаченні, гарантовано буде щасливою, коли ви придбаєте їй легкий, зручний, а головне, неймовірно потужний MacBook Air 13 з процесором M1, який в мить вирішить будь-яку задачу і дозволить вам знову насолодитися компанією один-одного.

Перейди за посиланням MacBook Air (2020) (Apple M1) і обери помічника для своєї коханої

4. У вас витончена, творча дівчина, яка постійно вчиться чомусь новому, любить створювати щось унікальне, читати онлайн або дивитися серіали навіть у транспорті? Тоді вона точно не встоїть перед швидким, потужним, легким та стильним планшетом iPad Air (2020)!

Оберіть коханій цей дивовижний девайс за посиланням iPad Air (2020)

Топ-5 подарунків на День Святого Валентина

5. Вона меломанка? Завжди шукає нові треки для прогулянки з собакою, поїздки у трамваї чи пробіжки в залі? Музика стала невід’ємною частиною вашого життя?

Здивуйте кохану якісним звуком у бездротових навушниках AirPods Pro!
Перейди за посиланням AirPods Pro і нехай One Direction заграє по-новому!


Подарунки для Нього

1. Ваш коханий постійно робить знімки котиків, природи, архітектури чи вас? Тоді він, однозначно, буде задоволений новеньким iPhone 12 Pro Max! Три неймовірні об’єктиви, котрі замінять професійний фотоапарат, великий екран та стильний дизайн не залишать байдужим будь-якого чоловіка: бізнесмена чи фотографа-аматора!
Переходьте за посиланням та обирайте найкращий смартфон iPhone 12 Pro Max

2. Більш компактний iPhone 12 Pro, котрий має такі ж камери, як і його великий брат iPhone 12 Pro Max, точно сподобається чоловіку, який постійно знаходиться на зв’язку з колегами чи родиною.Стильний та потужний смартфон буде найкращим помічником у вирішенні термінових справ швидко та з комфортом.

iPhone 12 Pro ви можете обрати найкрутіший гаджет для свого коханого

3. Він монтує неймовірні відео, створює круті треки, обробляє фотографії чи просто любить виконувати будь-яку роботу швидко та якісно? MacBook Pro 13 з новим процесором від Apple M1,— те що треба для впевненого чоловіка!

Переходь за посиланням MacBook Pro 13 (Apple M1) і створи коханому справді незабутнє свято

Топ-5 подарунків на День Святого Валентина

4. iPad Pro 12.9 — це не тільки планшет, на якому зручно виконувати будь-які завдання чи просто дивитися улюблений фільм, це гаджет, котрий гарантовано зможе замінити ноутбук, завдяки величезному екрану та неймовірній потужності. Якщо ваш коханий чоловік цінує комфорт у користуванні та любить швидко опрацьовувати задачі будь-якої складності,— цей гаджет точно для нього!

iPad Pro 12.9 можна ознайомитися з цими неймовірними подарунками

5. Неймовірний вибір для будь-якого меломана — Apple AirPods Pro. Бездротові навушники стануть найкращими компаньйонами для хлопця, котрий любить шукати нову музику та насолоджуватися якісним звуком будь-де і будь-коли.

За посиланням AirPods Pro можна придбати гаджет для коханого та здивувати його новим звучанням улюблених треків ❤️