Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як перезавантажити iPhone, якщо не працює дисплей?

Як перезавантажити iPhone, якщо не працює дисплей?

Скажіть, чи бувало у вас таке, що сенсорний екран та кнопкове керування вашого iPhone переставали виконувати команди? Ні? Ось і в нас також. Але в новій iOS 16 з'явилася можливість ребутнути гаджет, навіть коли дисплей і кнопки перестали вас слухати.

Отже, ця фішка є однією з нових функцій iOS 16 та iPadOS 16, тому провернути її можна буде на всіх пристроях, які працюють під керуванням цих операційних систем.

Для цього треба віддати команду вашому віртуальному помічнику Siri "Перезавантаж мій iPhone / iPad". Після цього помічник вимагатиме підтвердити дію, що ми й робимо. Тепер гаджет автоматично перезапуститься і залишається лише чекати на запуск ОС.

Нагадаємо також, що крім нової iOS 16 або iPadOS 16, на вашому пристрої повинна бути налаштована робота віртуального асистента Siri. А якщо ні, то ваші розмови з гаджетом не принесуть бажаних результатів.

Щиро кажучи, ми не знаємо, що потрібно зробити зі своїм iPhone, щоб його не можна було вимкнути за допомогою кнопок і дисплея, але обізнаний означає озброєний, і, завдяки нашій інструкції, у разі виникнення подібних казусів ви вже не розгубитеся.

Як перезавантажити iPhone якщо не працює екран?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ