Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple представила 16-дюймовий MacBook Pro, найкращий у світі професійний ноутбук!

Apple представила 16-дюймовий MacBook Pro, найкращий у світі професійний ноутбук!

Ми чекали на це дуже давно! І спеціалісти з Купертіно змогли нас вкотре здивувати — новим MacBook Pro з оновленим 16-дюймовим дисплеєм, на 80 відсотків швидшою системою, продуктивністю та магічною клавіатурою. Як заявляють представники компанії — це найкращий у світі професійний ноутбук, що створений для розробників, фотографів, режисерів та дизайнерів, науковців та музикантів, і просто всіх, хто покладається на Mac.

Пропонуємо коротко познайомитись з основними характеристиками та особливостями новинки, яка прийшла на заміну 15-ти дюймовим версіям ультрабуків для професіоналів:

  • Дисплей з діагоналлю 16 дюймів, підсвічуванням LED і технологією IPS
  • Процесори з 6-ти та 8-ми ядрами 9-го покоління
  • Вдосконалений тепловивідний механізм та дизайн
  • Оперативна пам'ять у розмірі 16GB, а накопичувачі розміром 512GB та 1TB 
  • Повнорозмірна клавіатура Magic Keyboard з підсвічуванням



"Наші клієнти-професіонали говорять, що хочуть, щоб їх наступний MacBook Pro мав більший дисплей, яскраво-швидку продуктивність, найбільшу можливу батарею, найкращу клавіатуру ноутбука будь-коли, чудові динаміки та величезну кількість пам’яті, а 16-дюймовий MacBook Pro дає вам все це, та ще багато іншого. Завдяки блискучому 16-дюймовому дисплею Retina, 8-ядерним процесорам, графіці нового покоління, ще кращому тепловому дизайну, новій Magic Keyboard, шести колонній звуковій системі, акумулятору на 100 Вт/год, 16-дюймовий MacBook Pro — найкращий професійний ноутбук у світі. " — сказав Том Богер, старший директор Apple з маркетингу продуктів Mac та iPad. 


Оформити замовлення на новий MacBook Pro 2019 або ж купити вигідно модель можливо в інтернет-магазині Ябко у місті Львів, Київ, Херсон, Ужгород і т.д. На всі пристрої надається гарантія від виробника та від магазину Ябко можливістю продовження до двох років. Також ми здійснюємо доставку по всій території України.