Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Vision: що відомо про VR-гарнітуру від Apple?

Apple Vision: що відомо про VR-гарнітуру від Apple?

На просторах соціальних мереж та інтернет-ресурсів користувачі, аналітики та критики активно обговорюють безліч майбутніх пристроїв від творців з Купертіно. Багатьох зацікавили характеристики, ціна та дата виходу VR-гарнітури Apple Vision. Ми вирішили трішки ближче познайомитись з інформацією про довгоочікувану новинку від яблучної корпорації. Отже, що нам відомо про майбутню VR/MR гарнітуру Apple?

Як повідомляє інтернет-видання Bloomberg, цілком можливо, що вже наприкінці 2022 або ж на початку 2023 року розробники представлять шолом змішаної реальності, який працюватиме на базі фірмових технологій. Пристрій працюватиме завдяки використанню технологій, що наближені до можливостей анімованих Memoji та для зв'язку через FaceTime.

Аналітик Марк Гурман у своєму щотижневому дайджесті зазначає, що користувачі зможуть отримати новий досвід спілкування з допомогою шолома віртуальної реальності. Фактично, планується, що у віртуальному конференц-залі будуть присутні анімовані аватари усіх співрозмовників.

Також, аналітики та інсайдери зазначають, що технологія дозволить відображати емоції у режимі реального часу, тому спілкування буде максимально наближеним до реального. Шолом дозволить записувати та детально відтворювати міміку та жести усіх учасників. Ще одним бонусом стане можливість користуватись опцією SharePlay для спільного перегляду фільмів, контенту, прослуховування музики та проходження ігор. 

Гарнітура змішаної реальності від Apple скоріш за все буде анонсована на WWDC 2022 або WWDC 2023. А також зовсім нещодавно у мережі інсайдери опублікували файл у якому засвітилась операційна система під назвою realityOS. Отож цілком реально, що анонс та реліз гарнітури відбудеться зовсім швидко.


Apple Vision: що відомо про VR-гарнітуру від Apple?