Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Анонс Apple Watch Ultra з MicroLED перенесли на 2026 рік

Анонс Apple Watch Ultra з MicroLED перенесли на 2026 рік

Відомо, що команда Apple працює над оновленою версією Apple Watch Ultra, яка використовує дисплей microLED наступного покоління, але вихід пристрою знову відклали через складнощі з виробництвом, повідомляє дослідницька компанія Trendforce (через The Elec).

Інформація, опублікована у квітні аналітиком дисплеїв Россом Янгом, свідчить про те, що Apple Watch Ultra з дисплеєм microLED буде випущено не раніше, ніж у другій половині 2025 року. Тепер Trendforce вважає, що пристрій навряд чи з’явиться раніше першого кварталу 2026 року через проблеми, пов’язані з високими витратами на виробництво, які необхідно вирішити, перш ніж Apple зможе перейти до масового виробництва.

купити Епл Вотч Ультра вигідно в Україні з доставкою

Повідомляється, що за останнє десятиліття Apple інвестувала понад 1 мільярд доларів у власну розробку microLED, щоб зменшити свою залежність від Samsung Display і посилити контроль над постачанням ключових компонентів у секторі дисплеїв.

Очікується, що ‌Apple Watch стане першим гаджетом Apple, який оснастить дисплей microLED. Поточний ‌Apple Watch Ultra‌ використовує стандартну технологію OLED, тоді як MicroLED пропонує багато переваг притаманних OLED разом із деякими вдосконаленнями.

Порівняно зі світлодіодними дисплеями, microLED є набагато енергоефективнішим, і це, ймовірно, значно збільшить час роботи батареї на ‌Apple Watch Ultra‌ та інших пристроїв, які будуть використовувати цю технологію в майбутньому. На відміну від OLED, існує набагато менший ризик вигоряння екрана, а також microLED мають довший потенційний термін служби.

характеристики, огляд Епл Вотч Ультра порівняння


Дисплеї MicroLED також забезпечують покращення контрастності та швидший час відгуку завдяки індивідуальному освітленню на рівні пікселів, а також передача кольорів краща та яскравіша. У двох словах, це технологія наступного покоління, яка перевершує OLED і miniLED.

Apple вже тестує дисплеї microLED для Apple Watch, і кажуть, що дисплеї мають більш яскраві відтінки при сонячному світлі, а вміст виглядає так, ніби вміст «намальований поверх скла». У майбутньому Apple планує перенести цю технологію на iPhone та інші пристрої.

Як і всі ранні чутки про пристрої, які випускаються через рік або два чи більше, вони можуть бути ненадійними з точки зору часу анонсу, оскільки Apple часто доводиться відкладати дати випуску через затримки в дизайні, розробці компонентів, виробництві тощо.

дизайн, характеристики, ціна Епл Вотч Ультра

Джерело: macRumors