Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Watch Ultra 2 отримає важливі оновлення

Apple Watch Ultra 2 отримає важливі оновлення

У п’ятничному звіті відомий інсайдер та блогер Марк Гурман поділився інформацією про те, якими саме оновленнями розробники наділять нове покоління годинників Apple Watch та Apple Watch Ultra 2. Звісно, що більшість чуток сконцентрована навколо оснащення фірмових смарт-годинників новим чіпом, який додасть ще більше швидкості та продуктивності гаджетам.

Однак у п’ятничному звіті Марка Гурмана з Bloomberg більш детально описано більше деталей щодо майбутнього покоління Епл Вотч Ультра 2 та базових варіантів смарт-годинників Епл. Як і очікувалося, нові варіанти не зміняться ні в розмірах, ні в дизайні. Однак з’являються нові матеріали та кольори, і в усіх пристроях використають більше перероблених матеріалів. Ну і головна деталь щодо дизайну — Apple Watch Ultra 2 отримають новий темний колір.

Також у публікації вказано, що нові покоління, отримають «різні датчики та оновлення внутрішніх компонентів», включаючи нову версію датчика серцевого ритму. За чутками, оновлення покращують ефективність і точність роботи сенсорів. Можливо, що додадуть надширокодіапазонний чіп U2, що подарує пристроям покращену функцію Find My.

Знову ж таки, у статті вказано на чутки про те, що Apple відмовиться від використання шкіри при створенні оригінальних аксесуарів. Цілком можливо, що команда Apple перейде на використання на тканого або еко-матеріалу замість шкіри при створенні чохлів для iPhone і ремінців для Apple Watch. Результати такого рішення ми зможемо побачити вже наступного тижня під час вересневої презентації Apple.

Apple Watch Ultra 2 отримає важливі оновлення