Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Блогер відправив AirTag Ілону Маску і Тіму Куку

Блогер відправив AirTag Ілону Маску і Тіму Куку

Розумний пошуковий маячок Apple AirTag — це не лише мініатюрний захисник ваших особистих речей, а й цікавий гаджет, що спонукає до експериментів. Творці YouTube-каналу MegaLag вирішили провести цікавий дослід та відправити кілька маячків у три різні точки. Для цього було обрано Північну Корею, офіс компанії SpaceX, а саме Ілону Маску, та кампус Apple Park для Тіма Кука.

Маячок, що відправився в Apple Park досягнув цілі, адже через 6 тижнів пристрій повернувся до власника з разом з листом. Автори ролика були приємно вражені, адже один з помічників Тіма Кука, на ім’я Майкл, написав їм лист-вдячність за цікавий відеоексперимент з пошуковим трекером.

Дякуємо, що ви поділилися своїм проєктом по використанню Apple AirTag. Ми раді чути про креативне застосування AirTag і про те, як маячок може покращити життя наших клієнтів. Як ви можете здогадатись, пан Кук щомісяця отримує сотні листів від клієнтів. Та на жаль, він не має змоги відповісти на кожен із запитів. Сподіваємося, що ви будете продовжите насолоджуватися своїм AirTag, коли він успішно повернеться зі своєї унікальної подорожі по світу!


А яка ж доля спіткала дві інші мітки? Маячок, який відправився до Північної Кореї не досягнув цілі та був перенаправлений у Південну Корею. На цьому слід трекера зникає, адже у цих країнах система відстеження не працює, через недоступність глобальної системи “Локатор”.

Практично така ж невтішна доля спіткала відправлений AirTag, що був призначений для Ілона Маска. Понад два тижні лист з маячком перебував у одному з офісів штаб-квартири SpaceX, а згодом посилку передали у центр утилізації.

Та все ж цей дослід показав, що ви можете ефективно відстежувати свої відправлення, листи, посилки та багаж, навіть на досить великих дистанціях. При цьому трекер займає мінімум місця, не потребує систематичної підзарядки чи особливих умов експлуатації.