Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що покажуть на презентації Apple 2022 у жовтні: iPad 10, iPad Pro M2 та MacBook Pro M2 Pro

Що покажуть на презентації Apple 2022 у жовтні: iPad 10, iPad Pro M2 та MacBook Pro M2 Pro

Привіт, ЯбкоДрузі! Цього року ми побачили вже чимало новинок від кращих розробників з Купертіно:

І якщо вам здалось, що на цьому все — то ви помилялись. Адже вже у жовтні на нас чекає чергова презентація Apple з низкою гарячих новинок та безліччю сюрпризів.

Що покажуть на презентації Apple 2022 у жовтні?

Традиційно корпорація Apple проводить 3-4 заходи протягом року, включно з участю у виставці WWDC, яка відбувається влітку. Цьогоріч осіння презентація Apple Event відбулась 7 вересня, під час якої представили фірмові смартфони Apple, які тільки починають надходити у продаж. Та після гучного анонсу нових продуктів у вересні — варто готуватись до не менш важливої презентації, що відбудеться вже у жовтні.

Як повідомляють джерела та інсайдери, подія буде присвячена новим iPad, Mac, і що цілком можливо — AirPods Max 2 та HomePod 2. Чи здивують розробники нас дійсно "новими" пристроями з кардинальними змінами у дизайні — побачимо вже зовсім скоро. А поки пропонуємо познайомитись трішки ближче з майбутніми продуктами завдяки наявній інформації від інсайдерів та аналітиків :)

Бюджетний Apple iPad 10

Вересневий захід тривав півтори години, і здавалося, що Apple вирішила не збавляти градус захвату від флагманів анонсом бюджетного iPad 10. Отож, у жовтні нам можуть показати доступний планшет, який отримає оновлений дизайн та дисплей, новий чіп, оновлену кнопку «Додому» та підтримку 5G. Крім того, інсайдери кажуть, що новинка попрощається з роз’ємом для навушників, а також отримає порт USB-C.

Apple iPad 10 2022

Ультрапотужний iPad Pro 2022 (M2)

Оновлена ​​версія може отримати не тільки потужний чіп M2, який дебютував у MacBook Air M2, але й підтримку швидкої бездротової зарядки. Це буде перший iPad з MagSafe. До речі, кажуть, що менша 11-дюймова модель знову отримає екран, який поступатиметься за характеристиками 12,9-дюймовій моделі.

Apple iPad Pro M2 2022

MacBook Pro M2 Pro

Без великих змін у дизайні та форм-факторі, просто новий чіп. Оскільки Apple оновила чіп моделях Air — то і базову версію не залишать без покращення продуктивності. Хоча важко уявити щось потужніше ніж M1 Ultra або M1 Max, та, як відомо — досконалість не має меж, і корпорація Apple доводить нам це щороку.

Apple MacBook Pro M2 Pro

Компактний Apple Mac mini M2

Компактний неттоп, для якого давно вже назріло зовнішнє оновлення. Оновлений Mac Studio — це швидше апдейт суто нішевого продукту, яке не підійде усім категоріям користувачів. А от мініатюрний Mac mini часто купують в офіс та для домашнього використання — тому нам точно варто очікувати на продовження цієї лінійки від Apple.

Apple Mac mini M2

Mac Pro M2 Extreme

Раніше Apple на своєму заході зазначила, що версія Mac Pro з чіпом M2 з’явиться пізніше цього року. Зазвичай такі оновлення з’являються саме під час презентації перед новорічними святами, тому ми чекаємо та сподіваємося побачити оновлений Mac Pro з чіпом M2 Extreme, про який раніше йшлося у витоках.

Apple Mac Pro M2 Extreme

Apple HomePod 2

Розумна колонка HomePod mini побачила світ понад два роки тому, а великий оригінальний HomePod — повністю знятий з виробництва. Подейкують, що творці з команди Apple працюють над новою генерацією вже тривалий час, проте інформації щодо точної дати виходу — поки немає. Аналітики та критики припускають, що ми можемо побачити новий ХоумПод вже у жовтні, або під час весняної презентації в 2023 році.

розумна колонка Apple HomePod 2

Apple AirPods Max 2

Повнорозмірні навушники Apple отримали багато неоднозначних відгуків. Але якщо Apple прислухається до побажань користувачів, та докладе зусиль, щоб виправити недоліки — повнорозмірні AirPods Max 2 можуть стати хітом. А яскравий дизайн та оригінальна форма — лише посприяють росту популярності.

навушники Apple AirPods Max 2

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ