Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple програмно "об'єднає" два вирізи в дисплеї iPhone 14 Pro

Apple програмно "об'єднає" два вирізи в дисплеї iPhone 14 Pro

Сайт MacRumors поділився інформацією з анонімних джерел, про те, що два окремі вирізи в дисплеях майбутніх новинок iPhone 14 Pro і 14 Pro Max виглядатимуть як єдина смужка. Цю інформацію також підтвердив журналіст інтернет-видання Bloomberg Марк Гурман у своєму блозі у Твіттері.

Джерела зазначають, що компанія Apple за допомогою спеціального програмного рішення відключить підсвітку пікселів у просторі між отворами для камери та сенсора FaceID. Таким чином візуально створиться ефект єдиного витягнутого вирізу, який менше відволікатиме користувача.

дизайн iPhone 14 Pro


Простір ліворуч та праворуч від отворів використовуватиметься для розміщення в піктограм стану акумулятора, сигналу мережі, часу, а також індикаторів активації мікрофона та камери, зазначає ресурс 9to5Mac. Також повідомляється, що у додатку «Камера» зміниться розташування елементів керування та налаштування роботи камери.

Частина аналітиків та інсайдерів зазначають, що базові моделі iPhone 14 залишаться з класичною виїмкою, а от флагмани отримають кардинально новий вигляд дисплея. Чи дійсно здогадки та інформація джерел правдива — дізнаємось під час презентації Apple Event, яка відбудеться вже 7 вересня о 20:00 за Київським часом. 

дисплей iPhone 14 Pro Max