Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

5 причин купити Apple iPad у 2023 році

5 причин купити Apple iPad у 2023 році

Ще недавно багато любителів планшетів Apple iPad хвилювалися, що їхні гаджети втратять актуальність, оскільки поступляться смартфонам, котрі стрімко розвиваються. Однак розробники компанії Apple завжди мають чим здивувати. Їхні планшети пропонують широту функцій, яка відповідає запиту користувачів. Розглянемо це докладніше.

1. Компактність

Apple iPad фактично має той же функціонал, що і ноутбук. Але його параметри дають можливість легко помістити гаджет в рюкзак або сумку. Він займе зовсім мало місця, але стане незамінним помічником у роботі.

Легша вага, ніж у ноутбука, робить Apple iPad гарним супутником на ділових зустрічах, професійних заходах та у відрядженнях. Він не стане громіздким вантажем.

5 причин купити Apple iPad у 2023 році

2. Функція підтримки сторонньої периферії

Для цих планшетів характерний порт USB Type-C, що має більший функціонал, ніж класичний роз'єм. Така особливість уможливила приєднання до планшета багатьох корисних пристроїв, серед яких:

  • Клавіатури.
  • Мишки.
  • Флеш-накопичувачі.
  • Зовнішні жорсткі диски та ін.

Фактично такий порт створив умови, щоб користуватися планшетом, отримуючи всі функції ноутбука. Для тих, хто хвилювався, що на планшеті незручно друкувати великі тексти, тепер розв’язано проблему з клавішами. Можна не набирати на екрані, а під’єднати клавіатуру.

5 причин купити Apple iPad у 2023 році

3. Унікальні властивості камери

Камера цього гаджета сприяє тому, щоб оперативно фільмувати необхідні референси, а ще використовувати планшет в дизайнерських і архітектурних проєктах. Він має достатній функціонал для цього.

Планшет має вбудований сканер LiDAR. Він взаємодіє з доповненою реальністю, що сприяє оптимізації зняття вимірів та тестуванню прогнозованого ремонту в приміщенні.

5 причин купити Apple iPad у 2023 році

4. Apple Pencil

Ілюстратори та графічні дизайнери встигли це оцінити. Можна зручно малювати не лише в разі приєднання планшета до ПК, а й на самому планшеті. Гаджет стане чудовим допоміжним інструментом у багатьох творчих професіях.

5 причин купити Apple iPad у 2023 році

5. Автономність

Нові моделі Apple iPad здатні тривалий час автономно функціонувати, не потребуючи додаткової підзарядки. Фактично, гаджет працездатний впродовж 10 годин — повноцінного робочого дня.

Таким чином, планшети від компанії Apple мають заслужений попит. Їх не витіснять з ринку «просунуті» смартфони. Такого поєднання великого екрана, компактності, функціонального порту та професійних інструментів для роботи не пропонує ні смартфон, ні традиційний ноутбук.

5 причин купити Apple iPad у 2023 році