Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple представить оновлений iPad Pro з чіпом M3 та функцією Dynamic Island

Apple представить оновлений iPad Pro з чіпом M3 та функцією Dynamic Island

Компанія Apple, яка в 2023 році не представила жодної новинки у лінійці iPad, готується до великого релізу в 2024 році. За останніми витоками інформації, компанія планує випустити оновлену серію iPad Pro у трьох різних розмірах, а також представити нові моделі iPad Mini та Air.

Основною особливістю майбутньої лінійки стануть дві версії з OLED-дисплеями діагоналлю 11″ і 12,9″. Це буде перший випадок, коли планшети Apple отримують такі екрани. Третя, більша модель матиме дисплей mini-LED з діагоналлю 14,1″. Раніше були підтверджені витоки щодо OLED-моделей, але інформація про версію з mini-LED з'явилася вперше завдяки китайському інсайдеру Majin Bu.

Apple представить оновлений iPad Pro з чіпом M3 та функцією Dynamic Island


Усі три моделі iPad Pro, за очікуваннями, будуть обладнані потужним чіпом Apple M3 та дисплеями з яскравістю до 3000 ніт. Інсайдер також зазначив, що Apple може представити новий стилус Apple Pencil зі змінними магнітними наконечниками, а також алюмінієву клавіатуру Magic Keyboard, оснащену роз'ємами MagSafe та USB-C.

Цікаво, що Bu також висловився про можливість появи в iPad Pro елемента дизайну iPhone, зокрема, вирізу Dynamic Island, хоча й рекомендував ставитися до цієї інформації з обережністю.

Ці заплановані інновації від Apple обіцяють знову зміцнити її позиції на ринку високоякісних планшетів та збуджують інтерес серед шанувальників бренду.