Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Наступне покоління iPad mini запозичить корисні функції iPad Pro

Наступне покоління iPad mini запозичить корисні функції iPad Pro

На початку цього місяця Apple анонсувала випуск нових моделей iPad Pro (2024) та iPad Air (2024). Є ймовірність, що цієї осені компанія також оновить базову модель iPad, яка востаннє оновлювалася у 2022 році.

Однак статус iPad mini, який часто залишається поза основною увагою і чия остання версія вже застаріла на рік, залишається невизначеним. Можливо, доведеться зачекати трохи довше, але оновлений iPad mini обіцяє бути вартий очікування.

Згідно з інформацією від корейського новинного сайту Naver, Apple та Samsung Display співпрацюють над інтеграцією OLED-дисплеїв у майбутні моделі iPad Air і iPad mini. Проте, наявна інформація вказує на те, що OLED-оновлення для цих пристроїв навряд чи з'явиться до другої половини 2025 року, а можливо, навіть до 2026 року. Таке тривале очікування може здатися важким для деяких користувачів.

Наступне покоління iPad mini запозичить корисні функції iPad Pro


Щодо нового iPad Pro (2024), основною інновацією став чіп M4 та Tandem OLED дисплей, який ефективно складається з двох нашарованих OLED-екранів. Ця технологія, яка є унікальною для 11- та 13-дюймових моделей iPad Pro (2024), є досить коштовною. З бізнесової точки зору, Apple, без сумніву, зацікавлена в тому, щоб максимізувати прибуток від цієї ексклюзивності та високої вартості.

З часом може бути розумним кроком з боку Apple включити OLED-технологію в більш доступні моделі планшетів, такі як iPad Air і iPad mini, залишивши базову модель iPad єдиною без OLED-дисплея. Останнє зниження цін на iPad 10-го покоління з $449 до $349 за базову модель вказує на те, що цей пристрій залишиться в бюджетній категорії.

Попри те, що чекати на оновлення OLED для iPad mini доведеться довго, все ж таки приємно знати, що Apple не забуває про свій компактний планшет і планує значущі оновлення для нього.