Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Затримка анонсу iPad Pro та iPad Air: нові подробиці про причини

Затримка анонсу iPad Pro та iPad Air: нові подробиці про причини

Спекуляції про оновлення планшетів Apple не вщухають: з'явилися чутки про найближчий випуск нових версій iPad Pro та iPad Air, які, як очікується, з’являться на полицях вже на початку травня. Новинка порушує традиційний графік оновлень, адже з часу останнього великого оголошення в лінійці iPad Pro пройшло півтора року, створюючи велику паузу в історії оновлень компанії Apple.

Особливий інтерес викликають майбутні iPad Pro, в яких, за повідомленнями, вперше будуть використані OLED-дисплеї, що обіцяє користувачам новий рівень якості зображення. Це значне оновлення може дати відповідь на виклики зниження продажів, з якими Apple стикалася останнім часом, особливо після того, як звіти показали 25% спад у порівнянні з різдвяним сезоном останніх двох років.

Затримка анонсу iPad Pro та iPad Air: нові подробиці про причини


До інших очікуваних оновлень відносяться новий чіп Apple M3, який забезпечить неймовірну продуктивність новим моделям iPad Pro, оновлені аксесуари, такі як клавіатура Magic Keyboard і Apple Pencil, а також потенційна сумісність із гарнітурою Vision Pro. Також циркулюють чутки про нову версію iPad Air з екраном діагоналлю 12,9 дюйма, що додасть більше варіативності в асортимент продукції Apple.

Запланований запуск нових планшетів був відкладений із встановленої дати в березні через необхідність у вдосконаленні програмного забезпечення та вирішення викликів, пов’язаних із впровадженням OLED-технології виробництва. Тепер очікування зростають, і споживачі з нетерпінням чекають офіційного оголошення в травні, сподіваючись, що нові iPad Pro та iPad Air перевершать їхні очікування з новими функціями та покращеннями.