Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Bloomberg: Apple iPhone 14 покажуть 7 вересня

Bloomberg: Apple iPhone 14 покажуть 7 вересня

Відомий аналітик, інсайдер, журналіст з видання Bloomberg Марк Гурман у своєму блозі назвав дату виходу нового Apple iPhone 14. Як повідомляє репортер, з власних джерел йому стало відомо, що корпорація Apple планує провести презентацію вже 7 вересня.

А це означає, що до "дня Х", який відкриє осінній сезон анонсів топових гаджетів від кращих творців з Купертіно, залишилось буквально три тижні. Mark Gurman також вказує, що захід можуть перенести на трохи пізніший термін, проте з урахуванням того, що компанія зазвичай проводить презентацію у першій половині вересня — це видається малоймовірним.

Під час Apple Event 2022 нам можуть показати лінійку флагманських смартфонів iPhone 14, iPhone 14 Max (або 14 mini), iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Нова серія фірмових девайсів складатиметься з чотирьох моделей у свіжих кольорах, з оновленим виглядом дисплея та блоку основних камер, сучасним процесором та операційною системою iOS 16. Очікується, що нові гаджети надійдуть до магазинів наприкінці вересня.

Аналітики та інсайдери очікують, що нам представлять ще кілька комп'ютерів Mac, недорогих і преміальних iPad на базі нових фірмових процесорів. Також на заході розробники можуть анонсувати свіженькі моделі Apple Watch Series 8, Apple Watch Pro і новий Apple Watch SE. Чи побачимо ми цієї осені чергове покоління Apple AirPods? Дізнаємось вже зовсім скоро :)


Bloomberg: Apple iPhone 14 покажуть 7 вересня