Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 16 може отримати розташування камери, як у iPhone 12

iPhone 16 може отримати розташування камери, як у iPhone 12

Згідно з інформацією, якою поділились інсайдери та аналітики у соціальних мережах, об’єктиви основної камери у базовій моделі iPhone 16 будуть розташовані вертикально. Імовірно, зміна дизайну також пошириться на iPhone 16 Plus.

Apple перейшла на діагонально розташовані об’єктиви задньої камери з iPhone 13 та iPhone 13 mini, та такий же дизайн отримали на iPhone 14 та iPhone 14 Plus. Очікується, що діагональне розташування продовжиться в iPhone 15 і iPhone 15 Plus, які вийдуть цього року. Але пристрої, очевидно, будуть останніми моделями, які використовуватимуть цей дизайн.

Якщо ці чутки виправдаються, iPhone 16 повернеться до вертикального компонування камер, що востаннє бачили на iPhone 12 та iPhone 12 mini. Автори цієї думки повідомили, що ця зміна зробить пристрій «миттєво впізнаваним» як останню модель, принаймні в поєднанні з іншими новими аспектами дизайну, такими як Dynamic Island і порт USB-C.

Поки не відомо, чому Apple може планувати такі зміни у дизайні. Та цілком можливо, що команда розробників знайшла спосіб знову встановити компоненти камери у вертикальній орієнтації.

iPhone 16 може отримати розташування камери, як у iPhone 12