Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 17 отримає удосконалений дисплей з покращеним захистом від подряпин

iPhone 17 отримає удосконалений дисплей з покращеним захистом від подряпин

За останніми чутками з Азії, майбутній iPhone 17 отримає новий дисплей із захисним антивідблисковим покриттям, який виявиться міцнішим за Ceramic Shield, що зараз використовується в iPhone 15.
За інформацією від китайського джерела Instant Digital, наступна модель iPhone буде оснащена склом із «надміцним антивідблисковим шаром», який буде стійкішим до будь-яких подряпин, ніж можна було б очікувати. Обладнання, призначене для якісного нанесення цього нового покриття, вже надійшло до китайського ланцюжка постачання, однак занадто пізно, щоб його можна було включити до iPhone 16, що випускається 2024 року.

Ceramic Shield, розроблений Corning спільно з компанією Apple, вперше був представлений на революційному iPhone 12 у далекому 2020 році і рекламувався як матеріал, що забезпечує вчетверо вищу стійкість до падінь порівняно з попередньою моделлю iPhone. Тим часом Samsung не так давно випустила свій флагман Galaxy S24 Ultra із захисною панеллю Gorilla Glass Armor від Corning, що значно знижує відблиски та мікроподряпини порівняно з традиційними скляними поверхнями.

iPhone 17 отримає удосконалений дисплей з покращеним захистом від подряпин


Хоча наразі невідомо, чи буде Apple використовувати Gorilla Glass Armor для iPhone 17, характеристики, згадані китайським джерелом, відповідають опису від Corning. Можливо, компанія розробляє аналогічну технологію, що отримає унікальну назву від Apple.

Довгострокове партнерство між Apple та Corning триває, причому Gorilla Glass використовується в більшості продуктів Apple. У 2021 році компанія оголосила про інвестиції у розмірі $495 млн. доларів на підтримку активних досліджень та інноваційних розробок Corning, які вони здійснюють у галузі професійного виробництва захисного скла, що призвело до дуже швидкого створення Ceramic Shield.