Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як працює Always On Display в iPhone 14 Pro та 14 Pro‌ Max?

Як працює Always On Display в iPhone 14 Pro та 14 Pro‌ Max?

Флагманська лінійка смартфонів iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro‌ Max — це перші моделі від Apple, що отримали функцію Always On Display. Як працює технологія, як впливає на термін служби батареї та чи піддається опція налаштуванню? Пропонуємо коротко та інформативно ознайомитись з однією найважливіших фішок, яку нам представили кращі творці з Купертіно.

Функція Always On Display дозволяє користувачеві переглядати основну інформацію на дисплеї без потреби розблокування чи дотику до екрана. У затемненому вигляді ви зможете переглядати актуальний час, сповіщення, основні віджети та задану анімацію.

Як працює Always On Display в iPhone 14 Pro та 14 Pro‌ Max?

Як працює Always On Display?

Користувачі доволі довго очікували на появу функції у смартфонах Apple. Проте розробникам знадобилось багато часу та зусиль, щоб успішно впровадити нововведення.

Для того, щоб на iPhone  запрацював Always On — фахівці оснастили iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max OLED-панелями з великою змінною частотою оновлення від 1 до 120 Гц. У попереднього покоління, iPhone 13 Pro, фахівцям вдалось досягти мінімального показника частоти оновлень 10 Гц.

Always On Display у комбінації з можливостями операційної системи ‌iOS 16‌ — дозволяють користувачам кастомізувати екран блокування відповідно до власних побажань. Затемнені шпалери дисплея та можливість переглядати інформацію на екрані без потреби розблокування — дійсно крута можливість, що в рази спрощує процес користування.

Як працює Always On Display в iPhone 14 Pro та 14 Pro‌ Max?

Чи можна налаштувати Always On Display?

Індивідуальні налаштування вигляду екрана блокування в iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max передбачаються в оновленні iOS 16, яке смартфони отримають "з коробки". Чи буде передбачена можливість персоналізувати саме функцію Always On Display — поки не відомо. Та цілком можливо, що для користувачів стануть доступні базові налаштування для адаптації під екран пристрою.

Чи буде працювати Always On Display на старіших моделях iPhone?

Для втілення у реальність функції Always On Display розробникам довелось значно попрацювати над технологічною складовою дисплею флагманських смартфонів 2022 року. І оскільки, старіші покоління iPhone не наділені такою ж частотою оновлення дисплея — функція Always On не зможе коректно працювати на них.

Як працює Always On Display в iPhone 14 Pro та 14 Pro‌ Max?

Чи впливає функція Always On Display на акумулятор?

Компанія Apple запевняє, що завдяки технології Always On Display, зростає рівень енергоефективності пристроїв. А новий чіп A16 Bionic та свіженька iOS16  — допоможуть в контролі за витратами енергії. Тому, навіть при увімкненій функції, час автономної роботи пристроїв може сягати 25 годин за умов помірного користування.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ