Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий Mac Studio, ймовірно, буде представлено на WWDC 2023

Новий Mac Studio, ймовірно, буде представлено на WWDC 2023

Відомий аналітик та журналіст Марк Гурман з Bloomberg підтвердив, що Apple наближається до презентації оновленої моделі Mac Studio, вказуючи на те, що вона може бути оголошена на WWDC 2023 вже наступного тижня.

У Twitter Гурман пояснив, що новий Mac у документах числиться під кодовою назвою «J475». Поточна ‌Mac Studio‌ має кодову назву «J375», що свідчить про те, що нова машина справді є моделлю ‌Mac Studio‌ нового покоління.

Раніше цього тижня Гурман повідомив, що Apple тестує два настільні комп’ютери Mac, оснащені чіпами M2 Max і ‌‌M2‌‌ Ultra. ‌M2‌ Max був випущений у січні після запуску останніх 14- та 16-дюймових моделей MacBook Pro, але ‌M2‌ Ultra є новим чіпом і стане наступником чіпа M1 Ultra, який Apple використовує в ‌Mac Studio‌.

Новий Mac Studio, ймовірно, буде представлено на WWDC 2023

За словами Гурмана, ‌M2‌ Max Mac отримає вісім високопродуктивних ядер, чотири ефективних ядра, 30-ядерний графічний процесор і 96 ГБ оперативної пам’яті. Це таке ж оснащення, що й у процесорів версії ‌M2‌ Max 16-дюймового MacBook Pro.

‌M2‌ Ultra Mac, очевидно, отримає 16 високопродуктивних ядер і 8 ефективних ядер, а також 60-ядерний графічний процесор, хоча за попередньою інформацією, ‌M2‌ Ultra може містити до 76 ядер GPU. Різні конфігурації мають 64 ГБ, 128 ГБ і 192 ГБ пам'яті.

Вважається, що Apple фінально тестує ці нові комп’ютери Mac за кілька днів до основної доповіді WWDC. І Гурман каже, що він очікує, що на заході буде представлено кілька комп’ютерів Mac, включаючи абсолютно нову 15-дюймову модель MacBook Air. Гурман не стверджує, що новий ‌Mac Studio‌ буде випущено одразу після WWDC, але сам анонс продукту здається дуже ймовірним.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ