Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чим відрізняється професійний фен Дайсон від звичайного?

Чим відрізняється професійний фен Дайсон від звичайного?

Чи замислювалися колись, чому дівчат, так мріють купити фен Dyson, хоча на ринку існує й багато інших пристроїв для догляду за волоссям? насправді нічого дивного тут немає, адже цей бренд давно став асоціюватися з максимальною безпечністю та якістю доглядових процедур.

Навіть ті дівчата, які уникали використання фену через ризик перегріву шкіри голови та волосся, що міг призвести до їх ламкості, з нетерпінням почали чекати можливості вкотре використати Dyson фен. Вся ця ситуація стала можливою завдяки тому, що компанія Dyson розробила революційне рішення, яке допомогло вирішити проблему та назавжди змінила процес сушіння волосся.

Професійний фен від інноваційного виробника пропонує кардинально новий підхід, який відрізняється від звичайних фенів. Розглянемо ці відмінності, переваги та з’ясуємо, чому цей пристрій так любить наше волосся.


Купити фен Dyson


Беззаперечні плюси фена Dyson

Чому ж всі так хочуть фен Dyson? Багато хто вважає, що це завдяки хорошому маркетингу, але насправді справа у чудовому продукті, створеному з використанням технологій, які йдуть попереду свого часу.

Перш за все, розробник впровадив технологію контролю подачі повітря, яка регулює його потужність. Фен має три режими та вбудовані температурні сенсори, які запобігають перегріву волосся шляхом автоматичного контролю температури кожні 20 секунд. Завдяки цьому рішенню волосся та шкіри голови залишаються максимально захищені від пошкодження.

Використання оригінального фена — це новий досвід завдяки багатій комплектації. У наборі йдуть різні насадки, які дозволяють не тільки сушити, але й випрямляти волосся або надавати йому об’єму.

Найпопулярнішими насадками можна сміливо вважати:

  • Розгладжуюча. Підходить для тонкого та слабкого волосся, забезпечує подачу охолодженого повітря.
  • Щітка для неслухняного волосся. Робить волосся ідеально гладким, після цього його можна без проблем укладати.
  • Гребінець для заплутаного волосся та кучерів. Розгладжує кучеряве волосся без шкоди для нього та без будь-яких неприємних відчуттів для вас.
  • Дифузор. Ідеально підходить для сушіння та укладання кучерявого волосся, зберігаючи його форму та надаючи блиск.
  • Концентратор. Використовується для сушіння волосся завдяки потоку повітря під певним кутом.

Додатковою перевагою є зручний кейс для зберігання та транспортування фена і його насадок. До того ж цей елемент має стильний вигляд, який відповідає сучасним трендам.


Основні відмінності від звичайного фена

Порівняно зі звичайним феном, Дайсон має унікальний дизайн та оснащений патентованим двигуном Dyson V9 — в цьому головний секрет максимальної потужності. Це дозволяє швидко сушити навіть густе волосся без використання гарячого повітря.

Фен Dyson також відрізняється революційною безшумністю. Він має легкий специфічний звук, який не приносить дискомфорту.

Завдяки більшій кількості лопатей, Dyson переміщує більше повітря в секунду, а фільтр, розміщений внизу ручки, легко очищається від пилу, що продовжує термін служби приладу.


Переваги Dyson


Які переваги дає використання фена Dyson

Популярність Dyson першою чергою пояснюється його максимальною безпекою. Конструкція фена запобігає вириванню та пошкодженню навіть найтендітнішого волосся. Термозахист дозволяє користуватися феном тривалий час без перегріву корпусу.

Фен Dyson також відзначається ергономічністю. Він важить менше одного кілограма, а його потужність і розташування двигуна забезпечують комфортне використання без втоми руки. Додатковим плюсом є наявність бездротових моделей, з якими догляд стає ще сучаснішим.

Всі ці переваги роблять фен Dyson чудовим вибором для догляду за волоссям, забезпечуючи швидке та безпечне сушіння з використанням інноваційних технологій.