Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як оновити iPad?

Як оновити iPad?

Актуальна версія iPadOS робить виконання повсякденних завдань швидшим, підвищує продуктивність, позначається на швидкості гаджета. Оперативне оновлення — це захист від вірусів і хакерських атак, а також доступ до передових інструментів і функцій. 

Оновлення ОС на планшетах Apple iPad — це максимально просто, а для того, щоб ви змогли якомога швидше оновити свій пристрій, команда Ябко вирішила поділитись низкою корисних порад.

Як оновити операційну систему Епл Айпад?

Виконайте резервне копіювання користувацьких даних. Якщо створюється автоматично, перевірте останню дату. Переходьте до пошуку та інсталяції доступних оновлень:

  1. Відкрийте «Параметри». Перейдіть до розділу «Загальні». Відшукайте пункт «Оновлення ПЗ»‎. Якщо функцію автооновлення активовано, планшет працює на останній версії iPadOS.
  2. Якщо операційна система автоматично не оновилася, натисніть на синю кнопку нижче — «Викачати й інсталювати». Система перевірить наявність апдейтів та розпочне процес інсталяції.

Автооновлення налаштовується за замовчуванням та запускається після 3:00. Вночі залиште iPad заряджатися та перевірте з’єднання Wi-Fi. Якщо система не інсталює програму, спроба повториться наступного разу.


Як оновити iPad?

Як оновити iPad на комп'ютері?

Скористайтеся Apple Mac або ПК з Windows. Підготуйте кабель Lightning. Попередньо завантажте та інсталюйте iTunes. Використовуйте останню доступну версію програми. Приєднайте iPad до ПК за допомогою кабелю Lightning. Залежно від використовуваної macOS:

  1. Для Mac з macOS 10.15+. Знайдіть бічну панель Finder, де відображається планшет. Відкрийте гаджет і перейдіть до вкладки «Загальні» (згори).
  2. Для Mac з macOS 10.14 або попередніх версій, а також ПК на базі Windows. Якщо програма iTunes не запустилася автоматично, клацніть на ярлик на робочому столі. Знайдіть та натисніть на логотип iPad (верхній лівий кут). Перейдіть до вкладки «Підсумок».

Комп'ютер автоматично перевірить наявність апдейтів. Якщо iPad працює на останній версії, оновлення програмного забезпечення не знадобиться. Для інсталяції оновлення натисніть «Пошук оновлень». Як тільки система закінчить пошук, клацніть на кнопку «Оновити». Дочекайтеся завершення інсталяції. Планшет може вмикатися та вимикатися в процесі.

Як оновити iPad?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ