Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий iPad Pro 11 2024 перевершив очікування

Новий iPad Pro 11 2024 перевершив очікування

Тільки 7 травня Apple презентувала свій новий iPad Pro 11 2024, який вражає своєю тонкістю і легкістю, встановлюючи нові стандарти портативності та продуктивності, як він вже став предметом обговорення серед прихильників сучасних технологій. Звісно, Ябко не змогли стояти осторонь, тому підготували детальний огляд нововведень, які пояснюють, чому модель заслуговує на вашу увагу.

Потужний та покращений чіп M4

З новим чіпом M4 iPad Pro 11" задає надвисокі стандарти продуктивності та енергоефективності. Цей чіп дозволяє пристрою швидко справлятися зі складними завданнями та запускати вимогливі додатки, до того ж таким чином, що ви просто не помітите будь-яких складнощів під час роботи.

Новий iPad Pro 11 2024 перевершив очікування


Удосконалений дисплей Ultra Retina XDR

Яскравий та деталізований дисплей Ultra Retina XDR забезпечує неперевершену якість зображення, що точно оцінять навіть найвимогливіші професіонали в сфері графічного дизайну. Завдяки OLED-технології та підтримці HDR, кожен кадр переповнений яскравістю та реалістичністю.

Сумісність з Apple Pencil Pro та Magic Keyboard

Новинка підтримує використання Apple Pencil Pro та Magic Keyboard, розширюючи можливості для продуктивності та творчості. Ці аксесуари відкривають нові перспективи в роботі та розвагах, до яких прагне кожен фанат яблучної техніки.

Новий iPad Pro 11 2024 перевершив очікування


Оновлені камери та аудіо

Вдосконалена система камер та чистий звук завдяки чотирьом потужним динамікам створюють безмежні можливості для творчості, не кажучи вже про розваги. Зйомка, редагування та ділення контентом стали ще зручнішими — це одна з головних відмінностей нового iPad Pro 11", яка пояснює його стрімко зростаючу популярність.

Сучасні комунікаційні технології

Айпад оснащений універсальним USB-C портом, який підтримує Thunderbolt 3 та USB 4 для швидкісного з'єднання. Модель також підтримує стандарти Wi-Fi 6E та 5G для надійного та швидкого зв'язку у будь-яких умовах.

Новий iPad Pro 11 2024 перевершив очікування


Бездоганний та впізнаваний дизайн

Модель поєднує в собі елегантність і функціональність. Його тонкий корпус з переробленого алюмінію та скло з нано-текстурою роблять пристрій стильним, приємним на дотик та максимально зручним у використанні.

На кого орієнтувались виробники?

Професіонали та творчі особистості знайдуть в ньому потужні інструменти для реалізації своїх творчих ідей. Ділові люди зможуть використовувати його для управління проєктами, проведення зустрічей та презентацій. Звісно, геймери також отримують можливість насолоджуватися відмінною продуктивністю та приголомшливими перевагами сучасних технологій від Apple.