Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дата випуску iOS 17: коли iOS 17 буде доступна для завантаження?

Дата випуску iOS 17: коли iOS 17 буде доступна для завантаження?

Наступна основна версія мобільної операційної системи Apple iOS 17 буде анонсована в понеділок в рамках презентації Apple на WWDC 2023. Але коли можна очікувати на доступ до iOS 17 усім власникам iPhone? Дата виходу iOS 17 офіційно ще не підтверджена, але компанія зазвичай дотримується знайомої схеми в календарі.

Насправді команда Apple уже поділилася подробицями про нові функції доступності в iOS 17, які з’являться пізніше цього року, включаючи новий спрощений альтернативний макет запуску додатків і функцію Live Speech. Але решту нових функцій буде оголошено в понеділок.

Ми очікуємо побачити більш досконалий режим постійно ввімкненого дисплея, який активуватиметься коли iPhone підключено до док-станції, нову програму для ведення щоденника, нову програму Wallet і функції обміну геоданими, додаткову функцію Dynamic Island для iPhone 14 Pro (а незабаром і iPhone 15) і, ймовірно, деякі інші сюрпризи, про які ще не було чуток.

Однак, оскільки цього року Apple зосередилася в основному на гарнітурі XR, iOS 17, ймовірно, не матиме нічого такого масштабного, як переосмислення екрана блокування iOS 16 або оновлення віджетів головного екрана.

Дата випуску iOS 17: коли iOS 17 буде доступна для завантаження?

Коли вийде операційна система iOS 17 для iPhone?

Що стосується дати випуску, ми можемо очікувати, що iOS 17 буде доступна як початкова бета-версія для розробників вже після виступу в понеділок. Це означає, що перша бета-версія iOS 17 стане доступною для розробників для встановлення на їхніх тестових пристроях вже у ніч з понеділка на вівторок.

Якщо припустити, що Apple дотримується свого передбачуваного графіка, публічна бета-версія iOS 17 вийде через кілька тижнів після цього, приблизно в кінці червня або в перші кілька тижнів липня. Для порівняння, перша публічна бета-версія iOS 16 була випущена 11 липня 2022 року.

Потім iOS 17 пройде ще кілька етапів початкового бета-тестування протягом літніх місяців і буде офіційно випущена у світ разом із запуском лінійки iPhone 15 восени. Цей час майже завжди припадає на другий або третій тиждень вересня.

Apple зазвичай випускає наступну версію watchOS одночасно з iOS, але майте на увазі, що випуски iPadOS 17 і macOS 14 можуть вийти трохи пізніше, зазвичай у жовтні.