Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Гарнітура Reality Pro та інші новинки, які можуть показати на WWDC 2023

Гарнітура Reality Pro та інші новинки, які можуть показати на WWDC 2023

Залишилось менше як тиждень до початку WWDC, конференції, що може стати наймасштабнішою подією, яку коли-небудь проводила Apple. Про небувалі масштаби заходу повідомляють як аналітики, так і відомі інсайдери. Окрім оновлень і програмних покращень фірмових пристроїв, Apple також використає сцену, щоб представити продукти, які є абсолютно новими для арсеналу Apple.

Тому пропонуємо розглянути п'ять довгоочікуваних новинок, які можуть з'явитися під час основної доповіді творців з Купертіно вже 5 червня.

Гарнітура Reality Pro та інші новинки, які можуть показати на WWDC 2023

Гарнітура Reality Pro

Перша частина доповіді цілком вірогідно буде присвячена iOS, iPadOS, macOS та вагомим оновленням фірмових операційних систем. Та всі чекатимуть, коли Тім Кук урочисто покаже слайд One More Thing і представить перший справді новий продукт Apple за останні роки — AR/VR гарнітуру. Новий гаджет, який отримає назву Reality Pro, навряд чи буде схожим на щось, що раніше випускали розробники з Купертіно.

Тому це, безумовно, найбільш очікуваний та захоплюючий анонс з часів Apple Watch. Отож, ми очікуємо гарнітуру, яка виглядає як пара лижних окулярів з дисплеями 8K, процесором M2, удосконаленим відстеженням руху очей та голови та колесом Digital Crown. Але як би гарнітура не виглядала — вона не буде схожою на жоден продукт, який Apple випускала до цього.


15-дюймовий Макбук Ейр

Ще у далекому 2019 році, коли дебютував 16-дюймовий MacBook Pro, Apple відмовилася від нашого улюбленого розміру ноутбука: 15-дюймового MacBook Pro. Ходять чутки, що майже через чотири роки ідеальний розмір портативного компʼютера повернеться у вигляді 15-дюймового MacBook Air. Інсайдери заявляють, що Apple готується до випуску більшого Air з тим самим дизайном і процесором, що і поточна модель.

Команда бренду експериментувала з Air різного розміру, але це буде перший випадок, коли ми можемо побачити легку базову модель розміром понад 13 дюймів. І хоча це «просто» Air, ми думаємо, що багато професіоналів теж захочуть його.

Гарнітура Reality Pro та інші новинки, які можуть показати на WWDC 2023

Процесор М2 Ultra

Apple випустила M2, M2 Pro та M2 Max, залишивши на десерт ще один чіп: M2 Ultra. За чутками, високопродуктивний чіп має до 24 ядер ЦП, 76 ядер графічного процесора та до 192GB оперативної пам'яті, що є розумним оновленням порівняно з 20-ядерним ЦП/64-ядерним графічним процесором M1 Ultra. В цей час такий потужний процесор можна знайти тільки в Mac Studio, тому новий чіп може з'явитися як частина оновлення Mac Studio або довгоочікуваного оновлення лінійки Apple Silicon для наступного продукту.

Apple Mac Pro

Пройшло майже три роки з того часу, як на WWDC 2020 було оголошено про перехід на фірмові процесори Apple, а найважливіший та найпотужніший Mac все ще працює на чіпах Intel. Чому ми думаємо, що Apple Silicon Mac Pro нарешті буде представлений цього року?

Apple використовувала сцену WWDC, щоб анонсувати останні три Mac Pro: Intel G5 Tower у 2006 році; циліндр у 2013; і поточну модель у 2019 році, не кажучи вже про iMac Pro у 2017 році. Якщо зважати на чутки, то новий Mac отримає удосконалений процесор M2 Ultra та ще більше сховище, і ймовірно оригінальний оновлений дизайн.


Гарнітура Reality Pro та інші новинки, які можуть показати на WWDC 2023