Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Нові планшети Apple: що відомо про майбутні новинки?

Нові планшети Apple: що відомо про майбутні новинки?

Популярні інформаційні ресурси Supercharged News і 9to5Mac цими вихідними незалежно один від одного повідомили, що Apple планує цього тижня анонсувати оновлені iPad Air, iPad mini та iPad базової моделі.

Видання посилаються на власні надійні джерела, а також зазначають, що iPad Air отримає чіп M2, а iPad mini — чіп A16 Bionic. iPad Air 5-го покоління був випущений майже три роки тому, і наразі він оснащений чіпом M1, тому логічним буде апгрейд оснащення на порядок вище

Новий iPad mini також матиме новий контролер дисплея, щоб пом’якшити проблеми з "скролом" контенту, які виникали у користувачів на моделях поточного покоління. Базова модель iPad востаннє оновлювалася рік тому, і отримала крутий новий дизайн, тонкі рамки, нові кольори та бічну кнопку Touch ID.

Тому поки складно здогадатись, які ж саме оновлення отримає базова лінійка планшетів Епл. Зараз Айпад 10.9 2022 працює на чіпі A14 Bionic, але якщо iPad mini отримає A16, цілком імовірно, що базова модель iPad також.

Модельний ряд iPad Pro поки що залишиться незмінним. Востаннє його оновлювали в жовтні 2022 року, і очікується, що моделі наступного покоління будуть готові лише наступного року, адже за чутками, розробники готуються встановити на них OLED-дисплеї.

Нові планшети Apple: що відомо про майбутні новинки?