Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

AirPods Pro 3: чи вийдуть нові навушники Apple цього року?

AirPods Pro 3: чи вийдуть нові навушники Apple цього року?

Чи можуть користувачі очікувати, що Apple випустить наступне покоління AirPods Pro 3 цього року після вагомого оновлення моделей у 2022 році?

Флагманські навушники Apple AirPods Pro‌ другого покоління, випущені у вересні 2022 року, отримали багато змін:

  • Покращене активне шумопоглинання
  • Режим адаптивної прозорості
  • Потужний чіп H2 та чіп U1 для точного пошуку.
  • Покращений термін служби батареї.
  • Сенсорне керування гучністю.
  • Захист від поту та води IPX4.
  • Сумісність із зарядним пристроєм Apple Watch.

Епл АірПодс Про 3 ціна

Масштаб цього апгрейду свідчить про те, що може минути деякий час, перш ніж буде готова достатня кількість подальших оновлень для моделі третього покоління. Дійсно, АірПодс Про третього покоління повинні отримати дійсно вагоме оновлення, щоб перевершити те, що вже закладено у флагманські безпровідні навушники від творців з Купертіно.

‌AirPods Pro‌ другого покоління з’явилися через 35 місяців після запуску попереднього покоління, що також натякає на те, що до анонсу наступної моделі — варто чекати трохи більше, ніж до вересня 2023 року.

Епл АірПодс Про 3 характеристики

Оскільки Apple, схоже, зосереджується на оновленні лише однієї моделі AirPods щороку — то на вересневій презентації ми швидше можемо побачити AirPods Max 2. А топові AirPods Pro‌ третього покоління можуть з’явитися під час весняного івенту 2024 року.

Марк Гурман з Bloomberg очікує, що ‌AirPods Pro‌ перейдуть на USB-C до 2024 року, але це не обов’язково означає, що з’явиться нова модель, яка запровадить цю зміну. Apple може просто оновити зарядний футляр, як це було в жовтні 2021 року, коли вона додала MagSafe до AirPods Pro першого покоління. Загалом, наразі поява нових ‌AirPods Pro‌ цього року виглядає дуже малоймовірною.

Епл АірПодс Про 3 дата виходу