Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Arcade розширює каталог: ексклюзивний Сонік і ще 7 ігор обіцяють захоплюючий кінець року

Apple Arcade розширює каталог: ексклюзивний Сонік і ще 7 ігор обіцяють захоплюючий кінець року

Apple представила довгоочікувані новинки в своєму сервісі Apple Arcade, включно захоплюючий трьохмерний платформер про Sonic, "Sonic Dream Team", який стане ексклюзивом сервісу. Ця гра разом з сімома іншими новинками обіцяє користувачам незабутні враження до кінця 2023 року.

3 листопада у Apple Arcade дебютує головоломка "Knotwords+", а вже 6 числа до неї приєднається футбольний симулятор "Football Manager 2024 Touch". На любителів аркад чекає "Downwell+" 17 листопада, тоді як 24 числа з'явиться кулінарна гра "Delicious — Miracle of Life+".

5 грудня підписники сервісу отримають доступ до ще чотирьох ігор, серед яких виходить з раннього доступу фентезійний симулятор життя "Disney Dreamlight Valley" в спеціальному виданні Arcade Edition, рольова головоломка "Puzzle & Dragons Story", графічно привабливий і гумористичний симулятор видобутку нафти "Turmoil+" та вже згаданий платформер "Sonic Dream Team".

Apple Arcade розширює каталог: ексклюзивний Сонік і ще 7 ігор обіцяють захоплюючий кінець року


"Sonic Dream Team" запропонує геймерам незабутні пригоди в світі снів. Гравцям доведеться врятувати друзів Соніка та протистояти зловісному Еггману у боротьбі за древній артефакт, здатний втілювати мрії у реальність. У грі обіцяють захопливу сюжетну лінію, шість героїв з унікальними вміннями, а також інноваційні ігрові механіки, такі як біг по стінах та зміна гравітації.

Окрім нових ігор, до кінця 2023 року в Apple Arcade відбудеться понад 50 оновлень уже існуючих ігор, серед яких "Hello Kitty Island Adventure" (17 листопада), "NBA 2K24 Arcade Edition" (23 листопада), "Cut the Rope 3", "Samba de Amigo: Party-To-Go" та багато інших.

З моменту дебюту Apple Arcade у листопаді 2019 року та з недавнім підвищенням цін в американському регіоні з $4,99 до $6,99 за місяць, сервіс продовжує рости та розвиватися.