Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple назвала день відкриття своєї щорічної конференції для девелоперів

Apple назвала день відкриття своєї щорічної конференції для девелоперів

Apple анонсувала дату своєї щорічної Всесвітньої конференції розробників, яка відбудеться 10 червня і продовжиться до 14 червня. Цього року очікується, що захід зосередиться на нововведеннях у сфері штучного інтелекту, які планує представити компанія.

Ця конференція є ключовим заходом для Apple в області розробки програмного забезпечення, проте цього року увага буде приділена досягненням у сфері штучного інтелекту. Відомо, що компанія розглядає можливість ліцензування ШІ-движка Gemini від Google, який включає чат-боти та інші ШІ-інструменти, для використання в майбутніх iPhone та оновленнях iOS 18.

Apple назвала день відкриття своєї щорічної конференції для девелоперів


На тлі збільшення інвестицій та досягнень інших технологічних компаній в сфері штучного інтелекту, Apple, яка раніше не була активним учасником у цій області, може посилити свої позиції за допомогою співпраці з Google.

Також повідомляється, що команда дослідників Apple розробила нові мультимодальні моделі ШІ під назвою MM1, здатні одночасно інтерпретувати та генерувати різні типи даних, як-от текст і зображення, що відкриває "чудові можливості" для покращення взаємодії зі штучним інтелектом.

Окрім акценту на штучний інтелект, на WWDC 2024 Apple також представить останні оновлення для програмного забезпечення своїх пристроїв, включаючи iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV та гарнітуру Vision Pro, згідно з останнім прес-релізом компанії.