Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple представила друге покоління HomePod

Apple представила друге покоління HomePod

Привіт, Ябко Друзі! Вчорашній прес-реліз з новими MacBook Pro M2 та Mac Mini M2 не став єдиним сюрпризом, який чекав на нас цього січня. Рівно через добу команда Apple анонсувала ще одне гаряче поповнення в арсеналі сучасних смарт-пристроїв — друге покоління повнорозмірних колонок Apple HomePod.

Як заявляють розробники, на користувачів чекає ще більше неймовірної якості звуку, розширених можливостей Siri та розумного дому. І все це у класичному дизайні, що вдало довершений інноваціями Apple та інтелектом Siri.

Apple представила друге покоління HomePod

«Завдяки використанню нашого досвіду та інновацій у сфері аудіосистем новий HomePod забезпечує насичений, глибокий бас, природні середні частоти та чіткі, деталізовані високі частоти. З популярністю HomePod mini ми спостерігаємо зростаючий інтерес до ще потужнішої акустики, що можна побачити у більшому HomePod. Ми раді представити нове покоління HomePod клієнтам у всьому світі», — сказав Грег Джосвіак, старший віце-президент Apple з маркетингу.

Завдяки добре знайомому дизайну та сенсорній поверхні з підсвіткою від краю до краю, новий HomePod може похвалитися прекрасним стилем, який вдало доповнює будь-який простір. HomePod доступний у білому та чорному кольорах з плетеним кабелем живлення відповідного кольору.

Передзамовити HomePod на території СШС буде можливо вже цієї пʼятниці, а старт продажу запланований на 3 лютого. Дата початку продажів в Україні — поки не відома.