Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple випустила першу версію iOS 17.5 для розробників

Apple випустила першу версію iOS 17.5 для розробників

Apple запустила перший огляд майбутнього оновлення iOS 17.5, надаючи доступ до попередньої версії для зареєстрованих розробників. Публічна бета-версія очікується з'явитися у найближчому майбутньому. Наразі деталі нових функцій залишаються під завісою таємниці.

Apple випустила першу версію iOS 17.5 для розробників


Загадки щодо вмісту оновлення

Докладна інформація про зміни та доповнення, які принесе оновлення iOS 17.5, залишається невідомою.

Опис оновлення на iPhone лише зазначає, що користувачі матимуть можливість переглянути майбутні функції, але такий опис є загальним для ранніх версій, призначених для розробників, і не надає конкретної інформації. Оскільки оновлення щойно з'явилося, офіційна документація для розробників на сайті Apple поки не оновлена інформацією про реліз iOS 17.5.

Нова версія має ідентифікатор 21F5048f і супроводжується оновленнями для iPadOS, macOS, tvOS, HomePod та watchOS. Докладніші відомості про зміни в оновленні залишаються нерозкритими — цей звіт буде оновлено, якщо з'являться додаткові деталі.

Як долучитися до бета-програми

Долучитися до бета-програми Apple можна безкоштовно, пройшовши процедуру реєстрації на офіційному сайті beta.apple.com. Реєстрація відкрита для всіх підтримуваних пристроїв і дозволяє отримати доступ до тестових версій iOS, iPadOS, watchOS, macOS та tvOS.

Після введення Apple ID користувачі автоматично отримують оновлення через стандартну систему оновлень. Нові бета-версії також автоматично відправляються на пристрій.

На цей момент iOS 17.5 доступна лише для розробників, зареєстрованих в Apple Developer Program. Початок публічного бета-тестування очікується незабаром. Важливо зазначити, що тестування бета-версій пов'язане з певними ризиками і не рекомендується для використання на основних пристроях.