Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: що змінилось у сімействі Apple Watch?

Осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: що змінилось у сімействі Apple Watch?

Вчора, 15 вересня, команда Apple провела традиційну онлайн-презентацію інноваційних розробок, на якій представили довгоочікувані технологічні "іграшки" та оновлені пакети послуг Apple. На жаль, iPhone 12 не з’явився в "меню" вечірньої онлайн-зустрічі, але компанія продемонструвала безліч оригінальних гаджетів, які також приємно здивували досвідчених користувачів.


Яку продукцію представила команда Apple?

Американська компанія випустила нові моделі Apple Watch та iPad, а також оновила лінійку доступних пакетів послуг.


Додатково на зустрічі обговорили особливості інноваційного програмного забезпечення. Продуктивна iOS 14 побачить широкий цифровий ринок уже сьогодні, 16 вересня. А тепер настав час розглянути представлену продукцію детальніше!


Apple Watch Series 6

Головною "родзинкою" вечірнього онлайн-шоу вважають Apple Watch Series 6, які отримали лаконічний дизайн, аналогічний попередній моделі, але з додаванням нових приємних відтінків — темно-синього та яскраво-червоного. Apple Watch Series 6 отримали датчик відстежування насичення крові киснем (O₂), який допомагає розумним годинникам відстежувати інформацію про дихання, а також фіксувати частоту серцевих скорочень.


Серед інших позитивних змін, які презентували розробники Apple, варто виділити:

— Новий продуктивний процесор S6, який працює на 20% швидше, ніж мікросхема S5;

— Яскравий дисплей (always-on), здатний працювати у 2.5 разів яскравіше, ніж головний екран Series 5;

— Серію барвистих ремінців, включаючи "Solo Loop" без допоміжної застібки;

— Оновлену лінійку дизайнерських циферблатів;

— Постійно активний висотомір;

— Підтримку нового процесу "Family Setup".


Осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: що змінилось у сімействі Apple Watch?


Apple Watch SE

Команда Apple також анонсувала бюджетну модель Apple Watch SE, яку очікували побачити користувачі слідом за випуском iPhone SE. Новий розумний аксесуар отримав той же загальний дизайн, що й представлена ​​модельна лінійка Series 6, з підтримкою ключових функцій Family Setup та Fall Detection. Оснастили новий продукт потужним та продуктивним процесором S5.


Осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: що змінилось у сімействі Apple Watch?


Apple Fitness Plus

Ходили чутки, що команда Apple працює над власним фітнес-сервером, але компанія не оголосила ніяких новин щодо таких напрацювань. Зате представила нову послугу Apple Fitness Plus, яку можна інтегрувати з додатками для тренувань Apple Watch, створюючи індивідуалізовані заняття й при цьому відображаючи ключову інформацію користувача (частота пульсу, дихання, час проходження кола й т. п.).


Нова послуга Apple Fitness Plus доступна для iPhone, iPad та Apple TV. Як тільки користувач запускає відповідне тренування на іншому екрані, система автоматично переносить трансляцію на розумний годинник, виділяючи окремим вікном дані про особливо складні інтервали, а потім автоматично заповнює зведену статистику для оптимізації щоденних тренувань. Серед корисних режимів для щоденних занять можна знайти:

— Бігові вправи;

— Йогу або медитацію;

— Їзду на велосипеді;

— Базові силові вправи.


Послугу можна буде придбати в кінці поточного року, а ціна складе 10-80$ у залежності від інтервалу оплати. До речі, щасливі володарі нового Apple Watch Series 6 отримають 3 місяці безкоштовного користування Fitness Plus!


КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ