Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи відбудеться друга презентація Apple у жовтні?

Чи відбудеться друга презентація Apple у жовтні?

Традиційно, команда розробників Apple проводить до чотирьох заходів на рік. Якщо підсумувати: один навесні, WWDC у червні, осінній захід для iPhone і четвертий осінній захід, присвячений фірмовим компʼютерам Mac і/або планшетам iPad. Та на жаль, на останні місяці 2023 року заплановано небагато додаткових анонсів продуктів, і, схоже, цього року не буде другої осінньої події.

Раніше у вересні, Марк Гурман з Bloomberg повідомив ведучим The MacRumors Show, що не варто очікувати, що Apple проведе жовтневий захід, оскільки компанія поки не має в арсеналі достатньо нових продуктів і функцій. Основні нові ‌моделі планшетів Apple iPad‌ та компʼютерів Mac не очікуються до 2024 року. Що свідчить про те, що акцентами у святковий сезон для Apple будуть саме новинки ‌iPhone‌ 15 та фірмові смарт-годинники Apple Watch 9.

Та все ж існує ймовірність, що ми побачимо принаймні один iPad або Mac з новим чіпом M3, представлений у жовтні.  Та все ж Марк Гурман зазначає, що команда Apple, швидше за все, представить їх у прес-релізі, а у форматі повноцінного заходу. А от абсолютно нові варіанти ‌iPad Pro‌ з OLED-дисплеями та чіпами M3 з’являться на ринку не раніше 2024 року.

Чи відбудеться друга презентація Apple у жовтні?