Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Презентація iPhone 15 відбудеться вже сьогодні

Презентація iPhone 15 відбудеться вже сьогодні

Привіт, ЯбкоДрузі! Вже сьогодні ввечері, 12 вересня о 20:00 за київським часом, розпочнеться традиційна презентація Apple Event Wonderlust 2023. На цю подію чекають тисячі фанатів технічних новинок по всій планеті, і наша команда — не виключення.

Що покажуть на презентації Apple у вересні 2023 року?

Очікується головне оновлення — чотири нові моделі Apple iPhone:

Презентація iPhone 15 відбудеться вже сьогодні


Новенькі iPhone 15 та 15 Plus, по суті, будуть переосмисленою версією iPhone 14 Pro, за винятком телекамери та корпусу з нержавіючої сталі. Очікується, що ці нові моделі матимуть 48-мегапіксельну основну камеру та працюватимуть на чіпі A16, який також присутній у моделях iPhone 14 Pro. Що стосується дизайну, обидва телефони отримають виріз Dynamic Island, функцію, яка була представлена в iPhone 14 Pro і 14 Pro Max.

Найбільш значні зміни очікуються в моделях iPhone 15 Pro і 15 Pro Max. Замість нержавіючої сталі рама моделей Pro, за чутками, буде виготовлена з титану. Ця зміна матеріалів потенційно може сприяти зменшенню загальної ваги телефонів, яка вже досить значна навіть без захисного футляра.

Крім того, очікується, що iPhone 15 Pro і 15 Pro Max матимуть новий чіп під назвою A17. Цей чіп може похвалитися неймовірно маленьким 3-нанометровим процесором, що є найменшим кремнієм Apple на сьогодні. Ймовірно, що обидва телефони матимуть тонші рамки дисплея, що ще більше покращить візуальне враження. Очікується, що всі iPhone будуть оснащені портом USB-C замість Lightning.

Презентація iPhone 15 відбудеться вже сьогодні


Також варто очікувати дві нові моделі Apple Watch:

Очікується, що майбутня Series 9 буде оснащена новим чіпом S9. Чіп розроблено для підвищення продуктивності та ефективності, що передбачає потенційні покращення часу роботи акумулятора та швидкості. Apple Watch Ultra другого покоління, також може отримати швидший чіп, та новий дизайн у відтінку Чорний титан.

Презентація iPhone 15 відбудеться вже сьогодні

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ