Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Швидкий анонс AirPods 3

Швидкий анонс AirPods 3

Наші довгий і кошмарне очікування AirPods третього покоління може скоро закінчитися, якщо останній слух вірний. Ми чуємо, що новітні бездротові навушники Apple вийдуть на ринок наступного вівторка, 18 травня.

Ютубер Люк Міан опублікував загадковий твіт, в якому говорилося тільки «18 травня», і з контексту було очевидно, що це відноситься до дати запуску AirPods 2021 року.

Сайт моніторингу витоків AppleTrack зв'язався з Міан і зумів витягти ще кілька деталей: нові AirPods будуть анонсовані в прес-релізі на сайті Apple, а не на спеціальному заході.

AppleTrack, яка відстежує точність основних витоків по безлічі прогнозів, зазначає, що у нього немає ніяких цифр для Міан, у якій взагалі немає послужного списку. З цієї причини варто ставитися до цього твердження з помірним скептицизмом, хоча AppleTrack також зазначає, що прогноз узгоджується з його власними джерелами: на сайтах говориться, що він «чув в приватному порядку, що Apple планує випустити нові AirPods в найближчі тижні».

Швидкий анонс AirPods 3

А нові бездротові навушники Apple давно назріли: AirPods Pro був запущений в жовтні 2019 року, а останнє оновлення базових AirPods компанії з'явилося ще в березні 2019 року. Після 2020 року продажі AirPods різко впали в 2021 році. , Припускаючи, що фанати економлять свої гроші на нових моделях (або що всі вони вже володіють парою AirPods 2019 року). Багато експертів очікували, що нові AirPods з'являться на заході Apple Spring Loaded в квітні, і були розчаровані і здивовані, коли вони цього не зробили.

Іншими словами, це передбачення, по крайней мере, цілком правдоподібно. Це має сенс. Фактично, ми зробили цей прогноз в статті про нові продукти Apple, яка вийде в травні 2021 року.

Очікується, що наступна версія AirPods отримає ряд дизайнерських рішень від AirPods Pro, включаючи більш короткі стрижні, горизонтальний, а не вертикальний дизайн корпусу і, можливо, силіконові вушні вкладиші. Останні чутки можна знайти в нашому новому центрі AirPods. Щоб дізнатися про останні знижки на поточні моделі, ознайомтеся з нашим керівництвом по найкращим пропозицій AirPods.