Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Традиційна осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: які оновлення очікували на сімейство iPad?

Традиційна осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: які оновлення очікували на сімейство iPad?

Вчора, 15 вересня, команда Apple провела щорічну онлайн-зустріч, присвячену представленню інноваційних розробок у сфері цифрових технологій. Шкода, що віддані користувачі так і не побачили довгоочікуваний iPhone 12. Зате онлайн-глядачі змогли першими відкрити для себе безліч оригінальних гаджетів, які задовольняють потреби як середньостатистичних юзерів, так і професійних користувачів техніки Apple.


Яку нову продукцію представила команда Apple?

Американська команда розробників презентувала новий модельний ряд розумних годинників Apple Watch, а також оновлений арсенал професійних iPad. Додатково представники Apple згадали про оновлені пакети доступних послуг. Також повідомили, що покращена iOS 14 з’явиться на цифровому ринку вже завтра, 16 вересня. А тепер прийшов час "надкусити" соковиті новинки!


Продуманий iPad Air

Найочікуваніша новинка — продуктивний iPad Air, перший яблучний планшет після професійної модельної лінійки з технологією дисплея від краю до краю.


Інноваційний продукт оснастили 10.9-дюймовим екраном Liquid Retina з відносно невеликими рамками по краях. Однак, на відміну від iPad Pro, пристрій, як і раніше, використовує технологію Touch ID, яка тепер знаходиться всередині кнопки харчування, а не в зниклій функціональній клавіші «Додому». Іншими словами, планшет не передбачає функцію Face ID.


Під капотом продуманий iPad Air став ще потужнішим, ніж старий-добрий попередник, оскільки отримав:

— Оновлений процесор Apple A14 Bionic, який також може з’явитися в довгоочікуваному iPhone 12;

— Роз’єм USB-C для оптимізації робочих процесів за допомогою додаткових периферійних аксесуарів;

— Сумісність з Apple Magic Keyboard, а також Apple Pencil 2-го покоління.


Традиційна осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: які оновлення очікували на сімейство iPad?


Як стверджує американська команда, чип А14 Bionic вважають першою мікросхемою власного проєктування Apple, що використовує 5-нанометровий технічний процесор. Професійні тести довели, що представлений чип забезпечує підвищення продуктивності процесора на 40%, якщо порівнювати з моделями iPad Air попереднього покоління, а також підвищення загальної продуктивності графіки на 30%.


Бюджетний iPad початкового рівня

Яблучний бюджетний помічник iPad початкового рівня, як очікувалося, також отримав покращені характеристики.


Новий продукт має той же загальний дизайн, але тепер оснащений чипом Apple A12 Bionic для підвищення загальної продуктивності. Згідно з дослідницьким даними Apple, новий бюджетний iPad початкового рівня пропонує на 40% більше графічної продуктивності, якщо порівнювати з моделлю останнього покоління.


Крім того, A12 Bionic вперше використовує Neural Engine від Apple для модельної лінійки iPad початкового рівня, забезпечуючи широкий функціонал штучного інтелекту. Новий яблучний планшет підтримує Smart Keyboard та Apple Pencil, але, на жаль, тільки допоміжний стилус 1-го покоління.


Apple One

Команда Apple також спростила приєднання до всіх доступних послуг. Довгоочікувана служба підписки Apple One дає можливість об’єднати послуги американської компанії в один щомісячний платіж, заощадивши при цьому чимало коштів.


Apple One тепер включає iCloud, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness Plus та Apple News Plus, нараховуючи 3 варіанти підписки:

— Індивідуальний план за 15$ в місяць, який включає Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade та 50GB iCloud.

— Сімейний план обійдеться у 20$ щомісяця й надасть 200GB сховища iCloud та можливість поділитися ресурсами з 6-ма членами родини.

— План Premier додає Apple News Plus й Apple Fitness Plus, а також 2TB сховища iCloud, коштує 30$ в місяць.


Традиційна осіння онлайн-презентація Apple Event 2020: які оновлення очікували на сімейство iPad?


І останнє, але не менш важливе оголошення: Apple оголосила про доступність свого новітнього й найкращого програмного забезпечення, яке буде відкритим для телефонів, планшетів, розумних годинників. Нові оновлення містять iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 і tvOS 7. Компанія ще не оголосила дату запуску macOS Big Sur, яку, імовірно, випустять разом з новими моделями Mac пізніше в поточному році.


КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ