Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

CES 2023: стартувала найбільша технологічна виставка

CES 2023: стартувала найбільша технологічна виставка

CES, також відома, як Consumer Electronics Show — є найбільшою технологічною виставкою року, яка традиційно розпочинається в перший тиждень січня та закладає основу для трендів, анонсує абсолютно нові винаходи та категорії продуктів, які ми побачимо до кінця 2023 року.

Та це не просто виставка, а справжнє шоу, на яке чекають не лише фанати сучасних технологічних винаходів, а й тисячі користувачів по всьому світу.

CES 2023: стартувала найбільша технологічна виставка


У 2023 році CES триватиме з 5 по 8 січня. Але новини почали надходити раніше: Samsung, LG, Sony та багато інших брендів розпочали анонси ще під час дня прес-конференцій — 4 січня. Асоціація споживчих технологій, яка організовує CES, очікує, що цьогорічна виставка буде крутим поверненням після кількох років онлайн-формату. 

Цього року у перший день на міжнародній виставці споживчої електроніки багато уваги приділили гарнітурам VR/AR. Наприклад, компанія HTC представила Vive XR Elite — гарнітуру віртуальної та змішаної реальності вартістю близько 1100 доларів.


Другим прикладом гарнітури, представленої на виставці, є RayNeo X2 AR від TCL. TCL описує пристрій, як гарнітуру з тонким і легким корпусом для повсякденного використання.

Компанія Ecoflow додала до своєї екосистеми розумного будинку роботизовану портативну газонокосарку Blade, яка зовні вона більше схожа на машину з радіокеруванням, аніж на класичні газонокосарки. Також команда Ecoflow презентувала ще один цікавий пристрій. Це портативний холодильник із вбудованим акумулятором та льодогенератором Glacier.

CES 2023: стартувала найбільша технологічна виставка


Завдяки льодогенератору користувач може не боятися, що деякі продукти зіпсуються. Також, за допомогою нього можна зберегти життєво важливі ліки та інші предмети першої необхідності в холоді, коли немає електроенергії. І, на завершення, компанія представила оновлену версію портативного кондиціонера Wave з живленням від батареї, який тепер може працювати як в режимі обігріву, так і охолодження.

Ще більше інформації про новинки, які анонсують бренди на CES 2023, команда Ябко опублікує у наступних статтях :)