Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Українські новинки CES 2019. (Частина 1)

Українські новинки CES 2019. (Частина 1)

    Світ електроніки розпочав рік дуже плідно та круто — з виставки CES 2019 у Лас-Вегасі. Всесвітня виставка споживчої електроніки щороку представляє безліч інноваційних товарів та ексклюзивних пристроїв. Українські розробники презентували власні стартапи на власному павільйоні Ukraine Tech Pavilion. Як повідомила прес-служба UVCA (Українська асоціація венчурного і приватного капіталу) Україна представляє 8 проектів.


Розпочнемо ми з не зовсім електронної новинки, яка в той же час зуміла привернути до себе багато уваги — вінтажні камери миттєвих фото Jollylook.


Вінтажна миттєва камера Jollylook

        Декілька сезонів неабиякою популярністю користуються пристрої та товари, що нагадують про вінтаж та розкішну класику 20-го століття. Миттєві камери у вінтажному дизайні, виготовляються з сировини яка підлягає вторинній переробці. Камера для аналогових (миттєвих) знімків, повністю виготовлена з переробленого ламінованого картону та потовщеного паперу, пара лінз, металеві елементи та низка картриджів для миттєвих фото. Жодної електронної деталі або чипу — проте цей пристрій зайняв почесне місце на найбільшій виставці електроніки та привернув до себе багато уваги.




    На нотах ностальгії за золотою епохою джазу та богемних вечірок колись вдало зіграла компанія Marshall, що вже декілька десятиліть представляє акустичні системи за дизайном схожі на гітарні підсилювачі та радіопрогравачі середини 20-го століття. Камера від Jollylook також має перспективу стати крутим подарунком для любителів усього незвичайного та вінтажного.


Модульна фотостудія Photon LMS

    У епоху надрозвитку медіаконтенту та змагань в Instagram за найкраще опубліковане фото чи відео, користувачів починають ставитись до фотозйомки серйозніше та пробують нові техніки і підходи до створення контенту. Витрата часу та коштів неймовірно велика, та й не всі інструменти та додаткові гаджети можуть похизуватись портативністю і зручністю користування. Не в кожну поїздку чи подорож можна взяти з собою всі необхідні для вдалого фото пристрої


Українські новинки CES 2019. (Частина 1)


    Модульна фотостудія Photon складається з кількох невеликих блоків, які працюють завдяки 2700 світлодіодам, що повністю керуються через додаток на смартфоні або комп’ютері. Розробники стверджують, що така студія обійдеться у кілька разів дешевше ніж повний набір зі софт-боксів, фону та спалахів.


Вічна канцелярія Nuka

    Особлива новинка для “олдів”, які люблять писати вручну і списують не одну сотню сторінок за місяць — вічна канцелярія Nuka. Як на мене — це геніальне рішення і крутезна задумка. Більше не потрібно буде щомісяця купувати новий записник чи щоденник, адже можнакористуватись одним ледь не половину життя! (Десь в кутку плаче Moleskine). 




Це вічні канцтовари. Сторінки виготовлені з спец матеріалу і практично не піддаються руйнуванню, впливу води і зовсім не рвуться (лише якщо дуже постаратись). Всі ваші помітки та записи надійно синхронізуються та зберігаються в хмарі за допомогою додатку від Nuka. У комплект входить спеціальний магнітний олівець, можна писати й звичайною ручкою, яку можна стерти за допомогою антисептика.


Розумний нашийник Rawr

    На виставці CES 2019 не забули й про домашніх улюбленців. Фактично щороку розробники презентують щось цікавеньке зроблене з думкою про комфорт та безпеку тварин. Цьогоріч один з українських проектів — це IoT-нашийник для домашніх вихованців.


Українські новинки CES 2019. (Частина 1)


    Гаджет включає в себе декілька функцій, як от GPS і фітнес трекер, моніторинг самопочуття та здоров’я, підсвічування завдяки світлодіодам, сенсор температури і режим для тренування з вібро-сигналами. Вся інформація передається на мобільний додаток, що допомагає зібрати та зберігати дані для контролю самопочуття і локації вихованця. У релізі вказують, що нашийник Rawr дозволяє інтеграцію з різними послугами, як от ветеринарні клініки або грумінг-студії.