Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Коли вийде iPhone 14?

Коли вийде iPhone 14?

До вересня залишаються лічені дні, і як раніше повідомляв Марк Гурман у своєму блозі в Bloomberg, компанія Apple запланувала презентацію Apple Event на першу половину вересня. А якщо бути точнішим, дата виходу Айфон 14 запланована на 7 вересня.

Своєю чергою, відомий аналітик Мінґ-Чі Куо повідомляє, що представники компанії записують івент ще з початку серпня, але презентація Айфон 14 відбудеться ближче до 14 вересня. Хто з відомих аналітиків правий — дізнаємось зовсім скоро.

Та поки фанати та інсайдери в режимі очікування — пропонуємо коротко пройтись по основних фактах, що відомі про майбутню лінійку флагманів.

Ціна Айфон 14

Вартість новинок, як повідомляють критики, не буде значно вищою у порівнянні з серією iPhone 13. А базова 14-тка може отримати ідентичну вартість до попередника. Та варто враховувати той факт, що корпорація Apple зіткнулася зі зростанням виробничих витрат і складнощами в ланцюжку поставок. Відповідно, через ці фактори може зрости ціна iPhone 14 та флагмана iPhone 14 Pro і Pro Max.

Та ще є когорта аналітиків, які вважають, що творці з Купертіно, заморозять ціни на базову модель задля збільшення продажів в умовах скорочення попиту. Решта моделей лінійки, ймовірно, будуть анонсовані з цінниками, про які давно ходять чутки, тобто $1199 за iPhone 14 Pro і $1299 за iPhone 14 Pro Max.

Характеристики iPhone 14 та Айфон 14 Про Макс

Дизайн Айфон 14 — це звісно одна з найвагоміших тем для обговорення, але вагоме значення має технічне наповнення новинок. Велика частина користувачів робить остаточний вибір, щодо того чи дійсно варто купити новий iPhone 14 або ж замовити iPhone 14 Pro Max з топовими функціями, базуючись саме на технічних параметрах новинок.

Серед особливостей майбутніх флагманів аналітики найчастіше виділяють:

  • Потужний процесор А16 Bionic, створений на базі 4-нанометрового чіпа.
  • Удосконалена енергоефективність чипа та збільшена місткість акумулятора.
  • Дисплей Retina з високою щільністю, контрастом та яскравістю понад 1700 ніт.
  • Об'єм ОЗУ сягатиме 6-8Гб, а також буде задіяна нова технологія прискорення обробки інформації.
  • Ціна Айфон 14 Про Макс та молодших варіантів залежатиме від обсягу пам'яті: від 128 Гб до 2 Тб.
  • Гаряча та свіженька ОС — iOS 16 з низкою вагомих змін та довгоочікуваних функцій.
  • Основна камера з розширенням 48Мп в Айфон 14 Про, Макс та Про Макс.
  • Акселерометр, гіроскоп, барометр, компас, Face ID, NFC — усі сенсори на місці.
  • Збільшать пропускну здатність Wi-Fi, а також швидкість роботи LTE та 5G.

Дата виходу Айфон 14