Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Програмні оновлення AirTags від Apple

Програмні оновлення AirTags від Apple

Компанія Apple вперше оновила програми для нещодавно випущених пристроїв AirTags. Оновлення полягало в змінах часового інтервалу, під час якого гаджет почне видавати сигнал, котрий означатиме можливе відстеження людини.

Порівняно з попереднім досвідом, коли AirTags вмикали сирену за умови стеження тривалістю три дні, зараз цей інтервал скоротився до максимум 24-х годин з моменту підключення.

Щодо швидкості виявлення AirTags поблизу та для комфорту власників Android-девайсів, Apple почала роботу над додатком, доступним до покупки в Play Market.


Програмні оновлення AirTags від Apple


Маленькі за розміром та зручні для використання на відстані, AirTags могли стати надзвичайно корисними для сталкінгу (стеження за людьми), ще в травні підкреслило американське The Washington Post, адже компактність девайсу дає змогу абсолютно непомітно підкинути його в речі будь-якої людини та спостерігати за її місцезнаходженням.

Подібні розслідування робили й інші іноземні фахівці. AirTag оснащений чипом U1 та можливістю з’єднання Bluetooth, дозволяє власникам найбільш точно прослідкувати потрібний об’єкт, незалежно, ключ це чи людина.