Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Ребрендинг на повну: Instagram та WhatsApp змінять назву

Ребрендинг на повну: Instagram та WhatsApp змінять назву

Інформаційний ресурс The Wall Street Journal повідомив новину з посиланням на одного з представників компанії — Берті Томсона. Всесвітньовідома соціальна мережа Facebok планує у назву популярних додатків Instagram та WhatsApp внести корективи.

"Ми хочемо, щоб приналежність продуктів, що належать корпорації Facebook, була позначена чіткіше" — зазначає представник.


Отже, скоро у AppStore та GooglePlay будуть відображатись назви "Instagram from Facebook" та "WhatsApp from Facebook". Вам здається це знайомим? Можливо, адже інструмент для бізнесу — Workplace також має приставку "from Facebook". На робочих столах смартфонів назва залишиться колишньою, а от на заставках може відображатись розширене ім'я.


Ребрендинг на повну: Instagram та WhatsApp змінять назву

Корпорація придбала Instagram у далекому 2012-му році, а WhatsApp на два роки пізніше — у 2014. За цей період під крилом Facebook додатки зазнали низку функціональних та візуальних змін. Марк Цукерберг, голова правління корпорації Facebook, також нещодавно зазначив, що у плани компанії входить підключення наскрізного шифрування повідомлень, що відправлятимуться з месенджерів, які знаходяться у власності.


#hot #news