Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Ура, ура, ура. Ябко тепер у ТЦ "Форум"!

Ура, ура, ура. Ябко тепер у ТЦ "Форум"!

Магазин оригінальної яблучної техніки Ябко відкриває ще одну точку продажу сучасних, продуктивних гаджетів у Львові. Відтепер знайти улюблену продукцію можна в ТЦ “Форум Львів”.


Продукція Apple — це бездоганна якість, котру оцінили мільйони прихильних користувачів і навіть експерти у сфері цифрових технологій. Яблучні гаджети — це ідеальний лаконічний зовнішній вигляд, підкреслений соковитим логотипом на задній панелі будь-якого корпоративного продукту. Ну і як можна забути про унікальні операційні системи iOS, iPadOS, macOS, що підкорили серця юзерів завдяки багатому арсеналу інструментів, застосунків та інтуїтивному інтерфейсу?

Яку продукцію можна придбати в новому магазині Ябко?

Привітний та кваліфікований персонал допоможе вибрати надійного помічника для навчання, бізнесу чи розваг. Мережа магазинів пропонує широкий асортимент товарів, де навіть найвибагливіший клієнт знайде щось до душі:


Ура, ура, ура. Ябко тепер у ТЦ "Форум"!


Багатофункціональний iPhone, який раз і назавжди змінив світове ставлення до мобільного телефону. У магазині можна придбати флагмани (професійний iPhone 11 та 11 Pro Max, бюджетний iPhone SE та інші моделі).

Плацдарм для творчості, креативу та реалізації найбожевільніших ідей — лаконічний iPad. Фахівці допоможуть обрати гаджет, який найкраще доповнить робочий простір користувача, наприклад, iPad Pro 11 та 12.9 стануть у пригоді графічним та ландшафтним дизайнерам, фотографам та блогерам.

Потужний MacBook, який обирають досвідчені бізнесмени та прогресивні студенти. 

Компактний Apple Watch дасть змогу контролювати життєво важливі показники впродовж завантаженого робочого дня. Розумний годинник контролюватиме серцеві ритми під час спортивних занять, сну та відпочинку.


Ну й куди ж без допоміжних аксесуарів? Бездротова гарнітура, портативний динамік, екшн-камера GoPro, ігрова консоль — ті додаткові елементи, що значно спрощують використання яблучних гаджетів та підвищують їх функціональність.


Отже, Ябко — це магазин, де знайдеться все. А нова точка продажу в ТЦ “Форум Львів” дасть змогу придбати необхідний товар недалеко від дому, отримати кваліфіковану допомогу, оформити гарантійне зобов’язання та… просто відпочити!