Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

5 додатків, щоб ви потурбувалися про своє здоров'я

5 додатків, щоб ви потурбувалися про своє здоров'я

Магазин “Ябко” турбується про здоров'я своїх клієнтів. Тому ми пропонуємо 5 додатків, щоб ви потурбувалися про своє здоров'я та тіло. Бо у нашому житті найголовніше - то здоров'я.

Водний баланс

1.Plant Nanny - Water Reminder
Додаток, який поєднує в собі користь, мотивацію та гру.
Додаток Plant Nanny дозволяє не тільки відзначати: коли і скільки ви п'єте води, а й  при цьому вирощувати рослину. Ви можете обрати: плющ, кульбабу, папороть, фікус, гриб та інших. Ваша рослинка буде рости з кожною порцією випитої води. Також  підбирайте для рослини різні декорації та горщики.

Харчування

2. Lose It! - Calorie Counter
Робота з додатком розпочинається з основних даних про вас: стать, вік, зріст та вагу. Далі “Lose It!” аналізує та видає кількість калорій на день, яку ви повинні спожити.
Додаток має різноманітний список продуктів: овочів, фруктів, напоїв та готових страв. Тому після кожного прийому їжі треба вказувати, що ви з’їли. 
В додатку можна вказувати свою фізичне навантаження. Потім на основі всіх даних  в кінці  дня ви бачите щоденний результат.

Планка

3.Планка тренування - статика
Додаток “Планка тренування - статика” пропонує влаштувати вам щоденні тренування, які складаються лише з планки. У додатку є більше 50 тренувань.
Цей додаток містить восьмитижневий курс інтервальних тренувань з 40 функціональними вправами. Тренування підійдуть як новачкам так і професіоналам, бо з кожним тижнем інтенсивність тренування зростає. Кожна вправа має детальний опис та відеоінструкцію. 

Дихання і медитація

4.Headspace
Додаток “Headspace” має вправи для зосередженості, заспокоєння,сну та інші, що вчать вас дихати і медитувати. 
Кілька хвилин на день і ваш розум буде розвиватися разом з додатком. Також тут можна дізнатися про класичні методи медитації, які допоможуть вам  розслабитися і покращити сон. 

Контроль сну

5. Runtastic Sleep Better
Щоб розпочати роботу в додатку потрібно вказати лише стать та дату народження. Треба в додатку вказати годину пробудження, налаштувати телефон на поверхні сна для того, щоб він точніше визначав усі фази сну. “Runtastic Sleep Better” впродовж ночі слідкує за вашою активністю і зранку видає результат щодо усього процесу сна. 
Додаток веде список всіх ваших звичок та особливостей, що потім точніше з'ясувати, як це впливає на процес сну. “Runtastic Sleep Better” аналізує фази швидкого і повільного сну, відслідковує фази місяця, також в ньому можна записувати сновидіння та багато іншого.