Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Watch: купити зараз або зачекати?

Apple Watch: купити зараз або зачекати?

Немає поганого моменту для купівлі Apple Watch. Корпорація оновлює смарт-годинник кожного року, однак це не суттєво впливає на ціну. Що варто знати про вихід нових моделей у 2023 році, щоб не купити гаджет, який отримає оновлення за 2-3 місяці — розберімося в статті.

Apple Watch: купити зараз або зачекати?

Apple Watch: ціни й характеристики

Компанія презентувала новинки на традиційній вересневій презентації Apple Event 2022 році. Тоді з’явилися:

Apple Watch Series 8. Смарт-годинник мало відрізняється від попереднього покоління, за винятком нових акселерометрів, здатних виявляти зіткнення, а також датчика температури, який стане в пригоді жінкам.

Apple Watch SE. Пристрій отримав яскравий дисплей і згаданий вище датчик зіткнення. В основі — процесор S8. Ціна залежить від розміру, а також підтримки стільникового зв’язку.

Apple Watch Ultra. Презентували наступного тижня після виходу бюджетних смарт-годинників. Важкий і масивний гаджет націлений на використання в екстремальних умовах. Випускається в титановому корпусі. Стільниковий зв’язок вбудований за замовчуванням.

Нові моделі з’являться восени 2023-го року. Якщо очікуєте суттєвих знижок — не варто. Купівлю можна відкласти лише в тому випадку, коли використовуєте Apple Watch Series 6. За таких обставин оновлення 7-го або 8-го покоління здаватимуться не такими значними.

Apple Watch: купити зараз або зачекати?