Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Watch Series 9: новини про майбутні лінійки смарт-годинників Apple

Apple Watch Series 9: новини про майбутні лінійки смарт-годинників Apple

Apple цього тижня подала список підсистеми watchOS 2023 до бази даних продуктів Bluetooth. Хоча це і не дивно, лістинг передбачає, що Apple готується до випуску нових моделей Apple Watch у вересні, як і щороку. Список не розкриває жодних конкретних деталей. Поточні моделі Apple Watch Series 8, Apple Watch SE та Apple Watch Ultra підтримують Bluetooth 5.3.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, нові моделі Apple Watch цього року включатимуть Series 9 та Ultra другого покоління. Він очікує, що обидві моделі будуть оснащені чіпом S9 для підвищення продуктивності, а також ходять чутки про нові колірні варіанти, включаючи рожевий для Series 9 і темніший титановий колір для наступного Ultra. Вихід Apple Watch SE третього покоління поки що під питанням.

Загалом очікується, що нові Apple Watch цього року будуть незначними оновленнями, порівняно з моделями поточного покоління. Великі зміни очікуються у 2024 або 2025 році, оскільки Гурман сказав, що команда планує випустити так звані Apple Watch X з тоншим дизайном і, можливо, з новою системою кріплення магнітного ремінця.

Apple має представити Series 9 і Ultra другого покоління разом із серією iPhone 15 під час заходу, який очікується у вівторок, 12 вересня або в середу 13 вересня. Команда Apple ще офіційно не оголосила про точну дату проведення Apple Event.

Apple Watch Series 9: новини про майбутні лінійки смарт-годинників Apple