Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

На презентації Apple нашу увагу привернув незвичайний гаджет. Ніхто не очікував на появу такого пристрою, і саме це підігріло загальний інтерес.

Мова, звичайно ж, про Watch Ultra, не чергове покоління розумних годинників "яблучного" бренду, а чимось більшим (у прямому і переносному сенсі) і, можливо, кардинально новому.

Розгляньмо основні фішки цієї моделі.

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

Датчик температури води та глибиномір

‌Watch Ultra‌ отримали сертифікацію EN 13319. Це загальновизнаний стандарт для дайверського спорядження. Так, Ultra має спеціальний додаток під назвою Depth, який показує час, проведений під водою, температуру води та глибину занурення (до 40 метрів).

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

Compass та Backtrack

Apple повністю переосмислила програму Компас, щоб вона максимально відповідала специфікаціям цієї моделі. Також виникла нова функція Backtrack. Вона відстежує вже пройдений вами шлях, щоб ви могли без проблем повернутися до вихідної точки, якщо будете дезорієнтовані або втратитеся.

Досконала навігація

Watch Ultra‌ використовує точний двочастотний GPS, який поєднує як перевірену L1, так і передову частоту L5. Додайте сюди спеціальні алгоритми позиціонування та отримайте один із найточніших GPS-треків у сегменті розумного та спортивного годинника.

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

Сирена

Якщо ви отримаєте травму, загубитеся або потрапите в будь-яку іншу надзвичайну ситуацію, в якій вам потрібно буде чітко позначити своє місце розташування. То тепер у вас буде сирена на 86 децибелів, яку можна включити, утримуючи кнопку "Дія". Подібний сигнал лиха можна відтворювати протягом кількох годин і буде чути його в радіусі 180 метрів.

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

Яскравий дисплей

Максимальна яскравість Retina-дисплею Apple Watch Ultra складає 2000 ніт. Це дозволить без проблем взаємодіяти з екраном пристрою навіть під прямим сонячним промінням і є одним із найвищих показників на всіх пристроях бренду.

Нічний режим

Змінює колірну гаму циферблату на чорно-червону. Це дозволить зняти зайве навантаження з очей під час використання Ultra у нічних умовах.

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

Нова кнопка Дії

В той час, як більшість моделей Apple Watch мають дві фізичні кнопки для управління, Ultra отримує третю. Вона називається “Дія” і є настроюваною. Тобто вона може відповідати за різні функції, залежно від використаної програми, або ж до неї можна прив'язати певну дію, тоді вона відіграватиме роль кнопки швидкого запуску.

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

Новий розмір

Для того, щоб користувач міг зручно використовувати всі можливості Watch Ultra (а цей годинник здатний відображати до 8 додатків одночасно), дисплей пристрою довелося збільшити. Тому гаджет поставляється з ексклюзивною діагоналлю 49 мм.

Робота в екстремальних температурах

Apple позиціонують Watch Ultra як годинник для справжніх авантюристів. І функціонал гаджета це підтверджує. Тому, на відміну від iPhone, які можуть погано функціонувати на морозі або спеці, Ultra розроблені таким чином, щоб зберігати працездатність при температурах від -20° до 55°С.

ТОП-10 фішок смарт-годинника Apple Watch Ultra

Час автономної роботи

Батарея — одне з найслабших місць усіх Apple Watch. Вони вимагають майже щоденної підзарядки, що не зможе дозволити собі турист, який перебуває у тижневій подорожі дикими горами.

Тому час автономної роботи Watch Ultra було збільшено до небачених раніше у розумних годинників Apple 36 годин. Також є новий режим низького споживання енергії, який вимикає другорядні функції. Він дозволить гаджету протримати до 60 години.