Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Ваше місто ?
Твій кошик
0
Ваше місто ?
Так Змінити

Watch Series X (10): що нового в смарт-годинниках Apple?

Watch Series X (10): що нового в смарт-годинниках Apple?

Серед найбільш очікуваних новинок, які компанія Apple презентувала на своєму вересневому заході були й нові смарт-годинники Watch Series X (10). Ця серія годинників давно стала справжнім трендом. Чим здивували годинники, які в них є унікальні особливості — про все детально в статті Ябко.

екран Apple Watch Series 10


Оновлений екран

Apple Watch Series 10 отримав найбільший дисплей серед усіх моделей смарт-годинників Apple. Його діагональ збільшилася на 30% порівняно з попередніми версіями, що робить екран навіть більшим за Apple Watch Ultra!

Збільшений розмір дозволяє комфортно використовувати великі шрифти без втрати важливого контенту на екрані. Завдяки цьому набагато приємніше працювати з додатками на кшталт Messages, Mail та інших.

Вперше в Apple Watch використана ширококутна OLED-панель, яка забезпечує на 40% більшу яскравість при перегляді під кутом, а отже зображення не буде тьмяніти навіть під прямими сонячними променями.

Вишуканий та впізнаваний дизайн

Нова модель стала найтоншою у лінійці смарт-годинників Apple — її товщина становить лише 9,7 мм, що на цілих 10% менше, ніж у попередніх моделей. Окрім зменшеної товщини, новий корпус виготовлений з титану. Всі ми розуміємо, що завдяки цьому годинник став ще легшим та міцнішим. Це особливо важливо для тих, хто звик активно проводити свій відпочинок.

Важливою зміною стала поява нових кольорів — Jet Black та Rose Gold, що доповнюють класичні варіанти у сріблястому та натуральному алюмінію.

Вага нової моделі зменшилася на 20% порівняно зі сталевими моделями Series 9, а завдяки використанню 95% переробленого титану годинник також став екологічним продуктом і тепер відповідає всім вимогам.

Автономність на новому рівні з покращеною батареєю

Нова серія смарт-годинників набагато швидше заряджається — на 80% всього за 30 хвилин. А отже Apple Watch Series 10 гордо займає місце лідера по швидкості заряджання серед усієї лінійки Apple.

нові функції Apple Watch Series 10


Сучасні функції для відстежування стану здоров'я

Одним із ключових нововведень в Apple Watch Series 10 стала функція виявлення апное сну. Годинник використовує акселерометр для відстеження порушень дихання під час сну і повідомляє користувача у разі виявлення регулярних збоїв. Ця функція вкрай корисна для людей, які навіть не підозрюють про свої проблеми зі сном, оскільки 80% випадків апное сну залишаються недіагностованими. Алгоритм, що лежить в основі цієї функції, був розроблений на основі клінічних досліджень.

Крім цього, в новій моделі з’явилася можливість вимірювати температуру води та глибину під час плавання, що особливо оцінять прихильники риболовлі або плавання.

Унікальні інтелектуальні можливості

Смарт-годинник оснащений новою системою S10 SiP, що покращує продуктивність та енергоефективність пристрою. Нова функція Smart Stack дозволяє автоматично переглядати найбільш актуальні віджети, а додаток Photos використовує штучний інтелект для створення персоналізованих зображень на основі фото із бібліотеки користувача. Годинник також отримав нові можливості щодо зниження фонового шуму під час дзвінків для якісного спілкування.

Ціна та загальні враження

Загалом можна стверджувати, що Apple Watch Series 10 отримав корисні апгрейди — нові функції, збільшений дисплей, тонший дизайн. Це вже не лише функціональний інструмент для відстеження здоров'я, але й по-справжньому стильний аксесуар з сучасними технологіями. Стартова ціна смарт-годинника складає $399, але кожен долар в ній виглядає вигідним капіталовкладенням.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ