Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дисплей Always-On в iPhone 13 стане реальністю?

Дисплей Always-On в iPhone 13 стане реальністю?

Творці з Купертіно часто впроваджують функції, що реалізовані в одному з фірмових продуктів у нові моделі з іншої категорії. Цілком можливо, що новий флагман Apple — iPhone 13 отримає дисплей з підтримкою функції Always-On. Такою інформацією поділився Марк Гурман з інтернет-видання Bloomberg. Поки на офіційних ресурсах компанії немає інформації про це, адже все найгарячіше розробники показують та розповідають під час чергової сезонної презентації.

Дисплей Always-On в iPhone 13 стане реальністю?


Чутки про роботу над впровадженням технології Always-On в OLED-дисплеї ходили ще з часів випуску iPhone X. Та поки ми не бачимо успішних результатів реалізації даної технології у сенсорних дисплеях смартфонів. На цей момент таких функціонал доступний на фірмових Apple Watch. Завдяки опції Always-On користувачі розумними годинниками можуть переглядати сповіщення та нові повідомлення без активації Apple Watch.


Як зазначають аналітики та експерти — у тринадцятому поколінні смартфонів від Apple очікується багато гарячих оновлень функціоналу. В тому числі й нові дисплеї, що працюватимуть на частоті 120 Гц та розширені можливості запису відеороликів на основну та фронтальну камеру. Отож, очікуємо на яскраву презентацію в Apple Park та гарячі флагманські новинки!