Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Хочете читати швидше? Google створили спеціальний шрифт

Хочете читати швидше? Google створили спеціальний шрифт

Томас Джонкін, один зі спеціалістів корпорації Google, що відомий, як творець шрифту Quicksand, створив ще один зразок написання для максимально комфортного і швидкого читання. Новий шрифт отримав назву Lexend. Представники Google підкреслюють, що цей шрифт буде корисний студентам та школярам, та й загалом усім користувачам, що хочуть удосконалити та прискорити процес читання.

Шрифт Lexend розроблений у восьми варіантах і базується на основі Sans Serif. Чому він сприяє швидкісному читанню? У ньому відсутні "зарубки", що знижує рівень шуму і прискорює процес візуальної обробки тексту мозком. Технологія змінного шрифту, що наявна у Lexend, надає тексту розширений інтервал між символами та формами.

Хочете читати швидше? Google створили спеціальний шрифт

Щоб використати новий шрифт — перейдіть у меню Шрифти, яке знаходиться на панелі інструментів онлайн версій "Документи", "Таблиці" і "Презентації" від Google. Оберіть опцію "Інші шрифти" та у пошуку знайдіть шрифт за назвою і додайте в список "Мої шрифти". Готово! Тепер ваша продуктивність та швидкість читання перейдуть на новий рівень.